REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

COMANDANTUL Regimentului 59 Elicoptere Tuzla, Paul CONSTANTINESCU, a MURIT de COVID

COMANDANTUL Regimentului 59 Elicoptere Tuzla, Paul CONSTANTINESCU, a MURIT de COVID

Replica API 29 decembrie 2020 | 10:03 7378

Doliu în lumea aviației! Comandantul Regimentului 59 Elicoptere-Tuzla, comandor (rtr) Paul Constantinescu, a decedat, răpus de COVID- 19.

”Comandantul Regimentului 59 Elicoptere-Tuzla, comandor (rtr) Paul Constantinescu, o stea sclipitoare în aripile românești, primul pilot care a apuntat la bordul fregatei, F-111, a decedat la spitalul Medgidia, fiind răpus de COVID -19. Maestrul a executat multe ore de zbor deasupra mării, la platformele de foraj marin şi în Delta Dunării, a participat la misiunea „SIRIUS“ în Angola ca pilot instructor pe elicopterul IAR- 316B Alouette și la exercitiul NATO Strong Resolve 1998 cu aeronavă îmbarcată. Grupul 256 Elicoptere aduce un pios omagiu familiei îndoliate! Zbor lin spre îngeri, domnule comandor!”, au transmis reprezentanții Grupului 256 Elicoptere.

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pune un civil nu un militar
2
1
Multumim celor care au adresat un cuvant bun, iar acelora care au aruncat cu noroi in memoria unui om pe care nici macar nu il cunosc ne rugam ca Dumnezeu sa va ierte, sa va aiba in paza si sa va ocroteasca familiile. Multumim pentru sprijinul moral.
10
2
Mortii matii 13:17 ! Sa mori cazand un elicopter pe tine si pe mata care te-a kkt pe fata Pamantului, jigodie ordinara !
6
1
De cand a aparut covid au disparut toate bolile.Deci covid e bun ca a eradicat toate cancerele,boli de inima ,si multe altele.Ar fi.o lume mult mai buna,cu singura boala posibila covid 19.Covid va vindeca de toate bolile.
1
5
Sa-ti dedici viata tarii de la 14 ani prin LM,SM de aviatie sa faci politie aeriana pe supersonice ca dupa ce mori niste prostani sa socoteasca ce pensie ai avut dupa ce o viata ai aparat-o pe ma-sa oligofrena!Nu merita sa-ti risti viata pentru asa popor.
14
4
Good speed , Sir
13
1
Bai fiu de prostituata din 4 tati,tie ti-e frica sa te urci in avion si ca pasager.Ai muncit toata viata ta marunta vreun strungar sau vreun sobolan de birou si acum iti dai si tu cu parearea...Bulangiule,tu nici nu stii sa rezolvi o ecuatie de gradul 2,tu stii ce pregatire are un pilot?Stii la cate riscuri se expune?Tu ,in viata ta de vierme marunt,cel mai mare risc care ti l-ai asumat a fost sa mergi cu autobuzul fara bilet,si acum ai pretentii si comentezi despre pensiile aviatorilor!Mars in mortii ma-tii la Lidl si cumpara-ti parizer si bere la PET sa iti ineci amarul ,ca ai fost un ratat
14
5
Dumnezeu sa-l odihneasca! Oare ce varsta avea Dl. Comandor!?
13
1
esti ...UN JEG...UN..KAKAT IN PLOAIE..tu niciodata nu vei fi om..esti o..SPURCACIUNE...si ca tine este plina aceasta tara...nu ne mai facem bine...
14
5
pt smecheri, covidu zboara mai repede decat elicopteru
6
9
a iesit la 50 ani la pensie de la aviatie,are 8000 lei pensie,a spus ca daca ii zice patronul sa manance un cacat il mananca pe loc si ca daca ii spune patronul sa se mute la serviciu cu cortul el se muta si doarme in cort, a mai spus ca lucreaza pana moare.
10
17
Multi vor cenzurarea limbajului , ori problema este mai adanca.se pot cenzura niste texte , dar gandurile raman in oameni.Diferentele enorme dintre venituri ale diverselor profesii dezvolta astfel de ganduri.In tarile unde diferenta dintre salarii este rezonabila nu apar astfel de ganduri.pacat ca anumiti imbecili ne au adus in situatia asta.O fi loc de mai rau?
14
2
Mai Garide, de ce nu ai invatat sa te faci si tu pilot, mai vita incaltata? Dar este greu cu cartea si munca...Dumnezeu sa il ofihneasca pe dl comandor!!!
25
7
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, incultura, lenea si prostia??
32
4
Garide , du-te in mortii matii , nesimtitule
17
6
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa fie bine sus in ceruri! Nu-lcunosc dar trebuie sa fi fost un om de isprava....acum prea fericitul ar trebui sa-i faca slujba de pomenire fara masca... r.i.p.
20
4
Ce pensie urma sa primeasca si cate alocatii pentru copii facea acea pensie. Asta trebuie stiut. Sau cate pensii normale.
12
42
Odihna vesnica!
22
0
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Acum doua saptamani a murit si dnul Tarina tot de covid, pacat!
21
1
Dumnezeu sa-l odihneasca! Ce se intampla cu natia asta? Cum este posibil sa nu ne respectam nici mortii?! Nu l-am cunoscut personal pe domnul comandor Constantinescu dar l-am admirat in eforturile pe care le facea pentru apuntarea pe fregata Marasesti. Mare pilot, curajos om!
33
1
Ma-ta-i curva si betziva, dupa mecla.
17
11
mare prost mai esti.
33
1
Alcoolist notoriu
3
52
Dumnezeu sa-l ierte sincere condoleante familiei
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407