REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Comedia romantică 'The Lost City', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Comedia romantică 'The Lost City', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 30 martie 2022 | 00:00 422

"The Lost City", o comedie romantică cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american în acest weekend, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul studiourilor Paramount, realizat de Adam şi Aaron Nee, a obţinut încasări de 31 de milioane de dolari de vineri până duminică în SUA şi Canada, în primul său weekend de prezenţă în cinematografe.

Sandra Bullock o interpretează pe Loretta Sage, o romancieră de succes răpită de un miliardar excentric (Daniel Radcliffe, cunoscut pentru seria "Harry Potter") care vrea ca ea să găsească o comoară în junglă. Alan (Channing Tatum), modelul nu foarte inteligent care pozează pentru coperţile cărţilor sale, îi vine în ajutor.

"Vedete, o poveste de dragoste care să placă publicului, comedie şi film de acţiune: o combinaţie care a mai funcţionat şi care funcţionează din nou", nota David Gross de la Franchise Entertainment Research.

De altfel, remarca Hollywood Reporter, filmul a avut un succes deosebit la publicul feminin, cu 60% din biletele la "The Lost City" vândute femeilor.

Pe locul al doilea regăsim "The Batman", cel mai recent opus din franciza cinematografică dedicată celebrului personaj justiţiar mascat, care a reuşit totuşi să obţină încasări solide, de 20,5 milioane de dolari.

De la lansare, în urmă cu o lună, filmul, în regia lui Matt Reeves, cu un buget de producţie de 200 de milioane de dolari, a fost un succes internaţional, cu încasări de 673 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit cifrelor Comscore.

Fresca epică "RRR", un film indian despre eroi revoluţionari din perioada colonială, a surprins pe toată lumea, clasându-se pe locul al treilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari, un rezultat excepţional pentru un film istoric de trei ore în telugu, o limbă din sudul Indiei.

"Uncharted", o peliculă inspirată de unul din cele mai populare jocuri video de pe Playstation, cu Tom Holland în rolul unui vânător de comori, s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 5 milioane de dolari (şi de 133,5 milioane de dolari în total).

Poziţia a cincea îi revine filmului de animaţie "Jujutsu Kaisen 0: The Movie", realizat de studioul Crunchyroll/Funimation (deţinut în proporţie de 95% de Sony Pictures), cu încasări de 4,6 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Bucurându-se de un imens succes în Japonia, această peliculă, care prezintă lupta unui tânăr devenit exorcist cu spiritele malefice, a ocupat săptămâna trecută un surprinzător loc doi în cinematografele nord-americane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212