REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Comedii romantice pentru a sărbători Valentine's Day

Comedii romantice pentru a sărbători Valentine's Day

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 335

După un weekend marcat de gala premiilor Oscar şi de filmele destinate cinefililor, acest sfârşit de săptămână este marcat de Valentine's Day iar cinematografele au fost inundate de comedii romantice, precum "Downhill" dar şi de un nou supererou al jocurilor video, Sonic, care promite divertisment pentru întreaga familie, relatează EFE.

Ariciul Sonic, personajul francizei Sega, unul din jocurile video cele mai vândute din lume, s-a actualizat în 2020 după ce a cucerit consolele în 1992, cu "Sonic the Hedgehog". În saltul său pe marile ecrane, Sonic are vocea lui Ben Schwartz şi trebuie să lupte împotriva maleficului doctor Robotnik/Eggman, interpretat de carismaticul actor Jim Carrey.

Filmul combină tehnici precum animaţia, imagini generate pe computer, cu scenele de live-action care se desfăşoară în oraşul San Francisco (EE.UU.), locul unde vitezele supersonice ale ariciului Sonic îl aduc pe Pământ şi unde supereroul se simte singur.

De Valentine's Day se lansează în cinematografe şi comedia romantică "Downhill", avându-i ca protagonişti pe Julia Louis-Dreyfus şi Will Ferrell.

Julia Louis-Dreyfus, eterna câştigătoare a premiilor Emmy cu magistrala sa interpretare a personajului politic din serialul "Veep", joacă alături de Will Ferrelleste în această comedie romantică a cărei acţiune se desfăşoară în Alpii europeni.

Aici, înconjuraţi de culmi înzăpezite, cei doi îşi regândesc relaţia după ce scapă cu viaţă dintr-o avalanşă. Este vorba de o versiune hollywoodiană a filmului "Force Majeure" din 2014.

O altă opţiune romantică este "The Photograph", în care acţiunea se petrece după moartea unei reputate fotografe, iar fiica ei (Issa Rae) găseşte o serie de imagini cu mama sa din tinereţe, în care pare să aibă o aventură cu o vedetă a jurnalismului (LaKeith Stanfield).

Latura sumbră şi misterioasă a premierelor este reprezentată de "Fantasy Island", un film inspirat din celebrul serial din anii 1970 şi 1980, care îl avea pe Ricardo Montalbán ca protagonista.

Cu o distribuţie condusă de Lucy Hale şi Michael Peńa, "Fantasy Island" recuperează insula misterioasă în care oricine îşi poate îndeplini fanteziile, oricare ar fi ele. Însă tonul acestui film regizat de Jeff Wadlow nu este deloc utopic sau magic, deoarece sunt aduse la viaţă fantezii sumbre, chiar horror.

O altă premieră este "Ordinary Love" care prezintă viaţa unui cuplu de vârstă mijlocie, interpretat de Liam Neeson şi Lesley Manville, şi care este complet bulversată după ce soţia este diagnosticată cu cancer la sân.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272