REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Comerțul ambulant pe plajă trebuie interzis de operatorii economici

Comerțul ambulant pe plajă trebuie interzis de operatorii economici

Replica API 30 iulie 2020 | 19:49 1734

Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a prezentat încă o dată operatorilor economici care au închiriat sectoare de plajă ce obligații au în conformitate cu legislația în vigoare, pentru a evita aplicarea sancțiunilor și pentru o bună desfășurare a activității pe întreaga durată a sezonului estival.

Operatorii de plajă trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară, să permită accesul pe plajă doar în limitele de capacitate adoptate și să se asigure că servirea clienților se face de către personalul angajat al plajei concesionate, fără deplasarea clienților în punctele de servire.

De asemenea, operatorul economic nu trebuie să permită desfăşurarea activităţilor de comerţ ambulant pe plajă.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat de prost sa fi sa manaci de la asemenea persoane ?
1
0
cra, cra, cra, o sa merg sa ma faca sapunnn. Toate ciorile sa mergem sa ne faca sapunnn !
2
0
Si la trei minute iti fute cate o cioara urechile cu racnetul ei. Cel mai tare urla unul cu megafon in Mamaia sa mergem musai la cel mai tare artist Doru Octavian...la Aqua Magic.Ala nu e tot un ghertoi daca urla in halul asta...
2
0
romi din romania vorbitori de limba romani
3
0
Si tiganul ala imputit care vinde porumb fiert si vorbeste in rime de cacat o sa o ia in gura? Mare pacat ca romanii cumpara de la el
4
1
daca "turistii" astia veniti pe bonuri de vacanta de la pesede nu ar mai cumpara nu ar mai fi vinzatori ambulati .Atita timp cit ghertzoiul vrea un porumb fiert in cine stie ce galeata asta e E salmonekla lui nu a noastra ..Pitiponcii se simt bine cind mananca seminte pe plaja si gogusi cu mult praf tinute in soare .
8
3
Politia sa isi faca treaba operatorii economici nu sunt politisti in autorizatia de functionare scrie altceva
11
2
de ce nu se inchide litoralu?
10
0
Si politia ce face? Trebuie sa se bata operatorul care e tot o persoana fizica cu ciorile? Rusine politia romana!!!
11
1
Comercianti astia ambulanti au autorizatie sa vanda?,daca nu au atunci amenzi mari si daca nu au bani sa plateasca amenda atunci la maturat strazile,taiat iarba,se gasesc si locuri de munca unde nu ai nevoie de nici o calificare.
6
0
La plaja venus se vinde orce ciorile stau in herghelie cu acorgul directoruli Ancuta caruia ii da 100de euro fiecare si care toatavara vind pe plja venu cap aurora saturn
9
0
Coloratii trebuie sa dispara.
9
1
porumb feeert aveeeeem !
6
4
Toti tzaranii vin la mare si cumpara porumb si gogosi facute-n sopron fmm ! Cum sa-i faci sa dispara daca au clienti ?, pune taxe mari si amendeaza-i sa vezi ca inchid singuri!
17
1
si noi politicienii pulii, aruncam pisica la operatorul economic !!! Muie !!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272