REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Comicul Kevin Hart, recompensat cu premiul Mark Twain pentru umor

Comicul Kevin Hart, recompensat cu premiul Mark Twain pentru umor

A.F. 26 martie 2024 | 00:00 125

Actorul de comedie Kevin Hart a fost recompensat duminică cu premiul Mark Twain pentru umor american în cadrul unei gale desfăşurate la Kennedy Center din Washington şi la care au luat parte colegi de breaslă precum Dave Chappelle, Chelsea Handler şi Jerry Seinfeld, informează Reuters.

Comicul Kevin Hart, recompensat cu premiul Mark Twain pentru umorKevin Hart

În cadrul galei, care va fi difuzată pe 11 mai pe Netflix, colegii l-au celebrat pe Kevin Hart prin discursuri marcate de umor, dezinvoltură şi emoţie.

''Tu îmi aduci aminte... de ce iubesc atât de mult comedia'', a spus Dave Chappelle, la rândul său laureat al acestui premiu la una dintre ediţiile sale anterioare, pe scena de la Kennedy Center, adăugând în glumă că a renunţat la o excursie în Jamaica pentru a putea fi prezent la ceremonie. ''Sunt onorat să cunosc pe cineva ca tine. Mi-ar fi plăcut să fi fost şi tu prezent când am câştigat eu premiul acesta," a adăugat el.

Kevin Hart, în vârstă de 44 de ani, a devenit cel de-al 25-lea laureat al acestui premiu, pe care Kennedy Center l-a mai oferit anterior unor actori de marcă, precum Adam Sandler, Whoopi Goldberg, Jon Stewart şi Carol Burnett. Kevin Hart a spus că acest premiu e uimitor şi le-a mulţumit colegilor că ''s-au prezentat''.

Cunoscut pentru roluri din filme precum ''Ride Along'', ''Central Intelligence'' şi ''Fatherhood'', Kevin Hart a avut succes ca actor de film şi televiziune, autor de stand-up, precum şi ca producător şi om de afaceri. A lansat compania media HARTBEAT în 2022.

Chelsea Handler a povestit pe scenă că Hart i-a mărturisit, în talk-show-ul pe care-l ea îl prezenta în anii 2000, că era făcut pentru a realiza lucruri măreţe.

''A fost clar din momentul în care ne-am cunoscut că este destinat pentru celebritate, mai ales atunci când mi-a spus de unul singur că era destinat pentru celebritate'', a dezvăluit ea, cu ironie.

''I-am admirat curajul... precum şi voinţa şi determinarea, dar şi munca neobosită care l-a adus aici în seara aceasta, unde gazda talk-show-ului căreia el i-a spus că era menit pentru celebritate îi înmânează acum un premiu pentru întreaga carieră'', a adăugat Chelsea Handler.

Jerry Seinfeld a spus că Hart este cea mai simpatică fiinţă din istorie şi că are un nume de familie ideal. ''Dacă ne uităm la cariera lui Kevin Hart, nu pare că s-a chinuit prea mult'', a glumit el.

Comicul Keith Robinson, care a supravieţuit unui accident vascular, a stârnit hohote în sală povestind cum l-a sunat pe Hart după ce a fost plasat într-o secţie COVID-19 a unui spital. Hart a spus că face faţă situaţiei, după care, potrivit lui Robinson, a dat bir cu fugiţii.

''Rezoluţia mea pentru Anul Nou: fără accidente vasculare'', a spus Keith Robinson.

Comicul Chris Rock a spus că Hart i-a ascultat sfatul de a-şi găsi propria voce în această industrie şi l-a folosit ca să devină un star mai mare decât el. Acesta a mai lăudat ironic interpretarea lui din filmul ''The Upside'', alături de actorul Bryan Cranston.

''Cea mai bună interpretare actoricească a lui Kevin Hart din toate timpurile... a trebuit să se prefacă că are mai puţini bani decât Bryan Cranston'', a spus Chris Rock.

În 2018, Kevin Hart s-a retras din rolul de prezentator al galei Oscar din anul următor şi şi-a cerut iertare pentru cuvintele sale ''insensibile'' şi anti-gay publicate pe Twitter. Deborah Rutter, preşedinta Kennedy Center, a spus că acel incident nu a făcut-o să ezite în legătură cu acordarea premiului lui Hart.

''Treaba cu.... comedia este că face pe toată lumea... să se simtă puţin inconfortabil'', a spus ea.

Printre alţi artişti care au fost răsplătiţi cu Mark Twain Prize la ediţiile anterioare se numără Julia Louis-Dreyfus, David Letterman, Tina Fey, Eddie Murphy şi Ellen DeGeneres.

Premiul poartă numele romancierului şi eseistului Samuel Clemens, cunoscut sub pseudonimul Mark Twain, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272