REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Comisarul Christian Ciocan, discipolul lui ÎPS Teodosie

Comisarul Christian Ciocan, discipolul lui ÎPS Teodosie

Replica API 13 decembrie 2021 | 00:07 2070

Destitut din funcția de director pe care ajunsese s-o ocupe în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), comisarul șef Christian Ciocan a ajuns în pragul fanatismului religios. Acesta concepe o lucrare sub coordonarea ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, preotul care a explicat, public, faptul că femeile nasc în dureri ca pedeapsă pentru că se află la origina păcatului. În același timp, ÎPS Teodosie este și un antivaccinist convins și este cel care a făcut Paștele cu repetiție, când a vrut el.

Christian Ciocan a devenit cunoscut publicului larg ca purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Ulterior, acesta a ajuns să se ocupe de imaginea Poliției Române, de unde a fost, însă trimis la o altă structură după ce a făcut obiectul unei cercetări interne legate de hărțuirea sexuală a unei jurnaliste și a mai multor colege de la Centrul de Presă al IGPR. Ajuns anonim, Ciocan a obținut o funcție de purtător de cuvânt al unei organizații sindicale. Când liderul acestei organizații a ajuns subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Christian Ciocan a fost și el împuternicit pe o funcție de director al Unității de Politici Publice, scrie spynews.ro

Schimbat din ordinul ministrului de interne

Aventura la vârful MAI s-a terminat, însă, brutal, după ce ministrul Lucian Bode l-a trimis înapoi de unde venise după ce s-a certat cu un echipaj de poliție care i-a atras atenția a intrat cu mașina pe o stradă pe care accesul era interzis. Ulterior, s-a stabilit că nici actele mașinii nu erau în regulă. Revenit la fostul lui serviciu, Ciocan ar fi început să le spună colegilor să se lepede de viețile păcătoase pe care le duc și obișnuiește să stropească biroul cu mir.

În același timp, polițistul face un master în terologie, iar lucrarea de dizertație este coordonată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, un personaj controversat, cunoscut ca antivaccinist convins, dar și unele declarații publice, care au scandalizat Patriarhia Română. Nu demult, acesta a spus că femeile nasc în durere drept pedeapsă de la Dumnezeu, după ce Eva a mușcat din fructul interzis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA FACA ASA UNU SA INCRIE LA SEMINAR DORITORI PE SPAGA.CELALALT SA SPELE MORTI IN GARAJ CUM SE OBISNUIESTE LA CTA.ASTA SA AIBA MAI MULTA RIVNA.DOUA FECALE PUTUROASE IN URMA CARORA HABOVNICI DAU BULUC.
1
0
DISCIPOLUL CIOCAN SI UN PREA FERICIT.SA VEDETI ACU INCASARI PE EI.TRAIASCA BOR SI LA CIIITI MAI MULTI INOCENTI.
2
0
Doi aiuriti,astora li se potriveste zicala"cine seamana se aduna".
1
0
Dnle Discipol Ciocan ia luati problema in mina si iesiti cu un comunicat.Cite taxe la stat s au platit pt reclamele funerare de pe gardurile bisericilor.Nu mai detaliem restul.
4
0
Inalt prea stupidul a infectat si politia?
3
1
C A C A T pe bat
4
1
Articol de umplut pagina.Chiar ne interesa ce mai face Ciocan!
4
1
Citu Caciu Ciocan Cioaca,oare atata poate tara asta
3
3
Niste imbecili notorii amandoi!
8
2
niste primitivi are nu mai trebuie bagati in seama .
7
1
Esti un tablagiu la origine sifonule
14
2
stropeste biroul cu aghiasma, mirul avand alta folosinta
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272