REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Comisia Europeană SOMEAZĂ România și îi cere să ADOPTE reglementările UE: Încă 14 țări sunt vizate

Comisia Europeană SOMEAZĂ România și îi cere să ADOPTE reglementările UE: Încă 14 țări sunt vizate

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:37 343

Comisia Europeană a trimis României şi altor state europene scrisori de notificare că nu au adoptat noile reglementări ale Uniunii Europene privind combaterea terorismului, afirmă surse oficiale de la Bruxelles, conform stiripesurse.ro.

Comisia Europeană a tramis scrisori de notificare României, Austriei, Belgiei, Bulgariei, Cehiei, Republicii Cipru, Croaţiei, Estoniei, Greciei, Lituaniei, Luxemburgului, Maltei, Poloniei, Portugaliei, Sloveniei şi Spaniei, informează site-ul Nachrichten.at.

Toate ţările Uniunii Europene trebuie să îşi alinieze legislaţia noilor reglementări comunitare privind combaterea terorismului, adoptate în 2017. Noile reglementări sancţionează diverse activităţi teroriste, inclusiv intenţiile de a comite atentate, participarea la antrenamente în scop terorist şi finanţarea terorismului. Directiva prevede şi acordarea de asistenţă posttraumatică victimelor atacurilor teroriste, scrie mediafax.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-ati impuscat pe Ceausescu pentru a va vinde pamantul aparat doua milenii de strabuni , catre straini, ca sa aveti bani de masini straine, de casoaie goale ca pruncii vi i-ati omorat in avorturi. De-aia l-ati omorat.
3
0
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
0
muie de la romanii adevarati
0
5
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii
7
1
replica continua ce stiu mai bine- blocheaza comentariile argumentate, adica; acesti nemernici- este corecta definitia?, au pus stapanire pe tara- fura ce a mai ramas de furat- nu va tine cont de nimeni si de nimic, decat ce mai exista de furat- acceptati dragi slugi replica?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272