REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Comisia juridică de la Camera Deputaţilor a respins cererea DNA în cazul Rovanei Plumb

Comisia juridică de la Camera Deputaţilor a respins cererea DNA în cazul Rovanei Plumb

Replica API 17 octombrie 2017 | 01:23 455

Comisia juridică a Camerei Deputaților a respins luni solicitarea Direcției Naționale Anticorupție referitoare la încuviințarea efectuării urmăririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb, relatează Agerpres.

S-au înregistrat 14 voturi pentru respingerea solicitării DNA și 9 voturi împotriva respingerii solicitării, a anunțat deputatul PNL Ioan Cupșa.

Raportul comisiei urmează să fie supus votului plenului Camerei Deputaților în ședința de marți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hot la hot nu-si scoate ochii
5
0
Propun infiintarea unor comisii ale:taximetristilor,prostituatelor,pestilor si a mai multor profesii,care la fel ca senatorii si deputatii sa-si dea sau nu acordul pt amendarea sau judecarea colegilor lor.De ce ei pot si ceilalti nu?
7
0
Exista prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea unui complet de judecata. Sustragandu-se judecatii, se prezuma ca este vinovata. Toti cetatenii sunt egali in fata legii, dar unii sunt superiori legii. Tara de prosti!
10
0
In aceasta poza,esti cumva beata say drogata?urita Mai esti babuto,oricum nu scapi de puscarie,nici tu babo,nici butoiul musulman de osinza,baiatul Servil
9
1
Chiar asa, VOM SCAPA de acesti nemernici, de jocurile lor murdare, DE CIRCUL LOR ?! Niste canalii, se apara de puscarie unul pe altul, FAC SCUT....chiar ne cred prosti !! Rabdarea noastra are si ea limitele ei, nici nu stiu ce ii asteapta.
11
1
vom scapa vreodata de acesti nemernici, de jocurile lor murdare, de aceste canalii care au subjugat o tara intreaga, care considara tara drept buzunarele lor din care se pot infrupta oricand, oricum si cat vor, in anumi in functii cheie lichele, slugi. Vor avea pe constiinta destramarea multor familii nevoite sa se desparta de copii pentru a putea supravietuii. Se apara de puscarie unul pe altul dar acolo vor ajunge
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272