REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Comitetul Evreiesc American intervine EXPLOZIV în scandalul Ilan Laufer-Klaus Iohannis

Comitetul Evreiesc American intervine EXPLOZIV în scandalul Ilan Laufer-Klaus Iohannis

Replica API 21 noiembrie 2018 | 00:00 198

Rabinul Andrew Baker, directorul Comitetului Evreiesc American, organizaţie care anul trecut i-a oferit lui Klaus Iohannis distincţia Lumina Popoarelor, a declarat, pentru Adevărul, că nu există niciun motiv ca decoraţia să-i fie retrasă preşedintelui. „Oricare ar fi problema pe care o are cineva cu Iohannis, cu siguranţă antisemitismul nu poate fi una dintre ele“, spune Baker, după ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism.

„Nu vedem niciun motiv să retragem decoraţia dată preşedintelui Iohannis, pentru care avem un mare respect. Deoarece antisemitismul rămâne o problemă serioasă în multe locuri - şi ştiu acest lucru foarte bine, mai ales din poziţia de trimis special al OSCE pentru combaterea antisemitismului -, este cu atât mai important ca oamenii să fie foarte atenţi când acuză pe cineva de antisemitism. Oricare ar fi problema pe care o are cineva cu preşedintele Iohannis, cu siguranţă antisemitismul nu poate fi una dintre ele”, a spus Andrew Baker, care a precizat că nu-l cunoaște pe Ilan Laufer, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti evreu dar pesedist nu te ajuta ... Nashpa
0
1
adica si-a dat seama jidanul american ca are de-a face in Romania cu un jidan ultra prost !!! Muie ilan, muie dragnea, muie pesede !!!
4
2
EXPLOZIV? Doar bombe si explozii citesti prin presa asta, v-a explodat capul cu prostii.
4
0
antisemitismul prin definitie este legat de evrei.
2
0
Din pacate acesta este un evreu prost!
5
2
antisemitismul e numai acolo unde sunt jidani ?
2
0
PSD poate sesiza Agentia antidrog sa faca un test lui ilan pentru declaratiile de aseara.
11
0
ce si a luat o D'Artagnan,esti nesimitit ca ai pus DRama poporului, cica al tau zici tu,gaj la asemenea joc! Te folosesti de asta tocmai tu care ai crescut in bumbac de egypt intr o zona buna cu anturaj si mai bun
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272