REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Comitetul Executiv Naţional al PSD. Dăncilă a anunțat că va face o analiză a portofoliilor din Guvern

Comitetul Executiv Naţional al PSD. Dăncilă a anunțat că va face o analiză a portofoliilor din Guvern

Replica API 2 septembrie 2019 | 01:43 457

Reunit în Mamaia

Reunit în Mamaia

Social-democrații s-au reunit, sâmbătă, ora 11.00, în sedinta Comitetului Executiv National, în statiunea Mamaia. La eveniment a participat și premierul Viorica Dăncilă, prilej cu care a afirmat că va fi făcută o analiză a portofoliilor din Guvern şi a paşilor următori ai partidului, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge integral remanierea şi cere vot de confirmare în Parlament.

La începutul evenimentului, Viorica Dăncilă a anunțat că PSD nu va ieși de la guvernare, în contextul în care ministrii ALDE au demisionat iar presedintele Klaus Iohannis a refuzat propunerile Vioricăi Dăncilă pentru interimari.

"Suntem optimiști. Ce nu te omoară, te întărește. Cert este că nu vom ieși de la guvernare și nu-mi voi da demisia", a spus Dăncilă.

Gabriela Firea a fost prezentă, și ea, la eveniment și a făcut declarații înainte de ședință, în contextul situației politice și după ce președintele Klaus Iohannis a respins ultimele propuneri de miniștri.

”Mi-aș dori ca toți cei care iau decizii importante pentru țară, președintele României, parlamentarii, premierul să se gândească la cetățeni. Nu cred că președintele României va lăsa România într o situație de criză, Guvernul să nu poată organiza ședințe, ministerele să nu mai poată lua decizii, bugetul să nu mai fie funcțional. Toate acestea se transmit în teritoriu. Soluția trebuie să vină de la cei care au contribuit la tabloul politic pe care-l depășim astăzi. Îmi doresc ca, împreună, să luăm o decizie, dar nu influențată de campania electorală prezidențială. Fiecare ia decizii, nu în funcție de situația României și pentru a se plasa cât mai bine la această campanie. Toți actorii politici trebuie să dea dovadă de maturitate”, a spus Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce analiza sa faca analfabeta asta care abia a reusit sa citeasca cursiv?
2
0
Cine ma face analiza si evalueaza guvernu! Analfabeta asta....Mare ti-e gradina Doamne...Si-ai lasat si portile deschise!
3
0
BRAVO,BRAVO,BRAVO
1
1
Exact cum ai facut si n Judete asa o sa faci la Guvern !
5
0
Proasta satului asta e idioata sluga lui dragnea din puscarie
5
1
bai da' jigodia aia de muiere prodan , imbatranita in uratenie si prostie cu parul lung blond la anii ei..., care il idolatriza pe mascariciul dereglat psihic si ridica ambele maini cand ala propunea ceva in sedinte de consiliu , a participat si ea , mai traieste...?!?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272