REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Companiile din IT se pot înscrie în cursa pentru Gala ANIS 2020

Companiile din IT se pot înscrie în cursa pentru Gala ANIS 2020

Replica API 18 decembrie 2019 | 00:00 309

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS), anunţă deschiderea sesiunii de înscriere a companiilor şi proiectelor în cursa pentru câştigarea unuia dintre cele opt premii ce vor fi acordate în cadrul unei gale organizate anul viitor, iar aplicaţiile pot fi depuse până pe 26 ianuarie 2020.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei, la Gala ANIS 2020 vor fi acordate opt premii: "Education Program of the Year", "CSR Program of the Year", "Startup of the Year", "R&D project of the Year", "Software Outsourcing Project of the Year", "Software Product of the Year", "Client of the Year" şi "Company of the Year".

Pe lista câştigătorilor de la ediţia anterioară a Galei ANIS s-au aflat: Google - pentru proiectul Atelierul Digital; Zitec - pentru iniţiativa #cei1024 prin care a reuşit să adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sânge în numai doi ani de la lansare; Druid - un asistent virtual care utilizează algoritmi de Inteligenţă Artificială pentru a ajuta companiile în luarea deciziilor de business; Fitbit ACE - un produs exclusiv pentru copii, care îi ajută pe cei mici să facă mai multă mişcare; Endava - pentru proiectul BT Pay, o aplicaţie de tip portofel digital prin care clienţii Băncii Transilvania pot face plăţi contactless şi transferuri de bani; Analytics - dezvoltat de Adobe Systems România, soluţie care ajută companiile să transforme volume mari de date despre clienţi, colectate dintr-o varietate de surse, în acţiuni concrete pentru îmbunătăţirea experienţei consumatorilor; Carrefour.ro - portal dezvoltat de Tremend Software care înglobează atât pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex şi lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding; Fitbit - una dintre cele mai mari companii producătoare de dispozitive purtabile, intrată pe piaţa din România în 2017, an în care a deschis şi un centru de cercetare şi dezvoltare în Bucureşti, cel mai mare din afara SUA.

Gala ANIS, lansată în ianuarie 2015, este evenimentul anual prin care asociaţia recunoaşte cele mai importante realizări din industria IT ale anului precedent. Competiţia se adresează tuturor companiilor de software şi servicii din România, chiar şi celor care nu au calitatea de membru ANIS.

O companie se poate înscrie la mai multe categorii, prin descărcarea formularului de înscriere disponibil pe pagina evenimentului Gala ANIS 2020 în dreptul fiecărei categorii.

Înfiinţată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT româneşti şi sprijină dezvoltarea industriei locale de software şi servicii, creşterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât şi a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

În cadrul ANIS sunt reunit peste 130 de membri, companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaţionale, cu sedii în toate marile centre IT din ţară, ce adună la un loc mai mult de 38.000 de angajaţi.

Veniturile anuale cumulate ale membrilor ANIS depăşesc 2,5 miliarde de euro. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212