REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Complexul Fortuna din Eforie Sud invită doamnele, de 8 Martie, să se răsfeţe într-o atmosferă elegantă

Complexul Fortuna din Eforie Sud invită doamnele, de 8 Martie, să se răsfeţe într-o atmosferă elegantă

Replica API 6 martie 2014 | 00:00 353

Muzică bună şi meniu special

Muzică bună şi meniu special

Weekend-ul acesta va fi unul plin, atât pentru doamne, domnişoare, cât şi pentru domni. Dacă sâmbătă, reprezentantele sexului frumos vor sărbători Ziua Femeii, duminică vine rândul bărbaţilor să bea, conform tradiţiei, 40 de pahare! Managerul Complexului Fortuna din Eforie Sud, Nicu Costea, le oferă petrecăreţilor momente de neuitat, la preţuri mai mult decât rezonabile.

Pentru că Ziua Femeii este urmată de cea a bărbatului, Complexul Fortuna din staţiunea Eforie Sud s-a gândit să le facă o bucurie, atât femeilor, cât şi bărbaţilor şi le va oferi, de ziua lor, mai multe surprize în cadrul unităţii de cazare situată în sudul litoralului. De 8 Martie, femeile sunt invitate, începând cu orele 14.00, să se răsfeţe într-o atmosferă elegantă, cu muzică bună şi un meniu special, cu doar 79 lei de persoană. La masa festivă de 8 Martie, ele vor servi doar produse naturale, comandate direct de la producător. La aperitiv, platoul va fi frumos aranjat cu pastramă din piept de pui, liptauer, bruschete cu somon fume, icre, ştiucă pe rondea de lămâie, jambon de Maramureş, cotlet de porc, coşuleţ de roşie umplut cu salată de vinete, caşcaval, rondele cu castraveţi, mix de măsline. De asemenea, reprezentantele sexului frumos vor servi piept de pui "Imperial", cartofi la cuptor şi salată mixtă de murături, iar la final vor fi îndulcite cu tiramisu şi cafea. La capitolul băuturi, vor degusta cremă de whisky, Angeli afine, whisky, palincă, vin la alegere (alb, roşu sau rose), dar şi răcoritoare: Pepsi, Mirinda, 7UP, Prigat, Mountain Dew, Lipton Ice Tea, apă minerală şi apă plată. Şi, pentru ca seara să fie completă, doamnele şi domnii care vor să se răsfeţe mai mult, se pot caza o noapte în hotelul de lux şi vor primi mic dejun şi o şedinţă de masaj la preţ promoţional, cu doar 180 de lei, cu masa festivă inclusă. Iar pentru suma de 300 de lei/familie, oaspeţii primesc, în afară de micul dejun, şi prânzul, dar şi două proceduri gratuite. De asemnea, de ziua lor, bărbaţii sunt aşteptaţi să urmeze tradiţia şi să bea până la fund cele 40 de pahare de vin roşu, conform tradiţiei. "Este un decor extraordinar, chiar merită să sărbătoreşti 8 Martie. Este o ofertă interesantă, într-o atmosferă de petrecere, de sărbătoare, unde oamenii vin la noi să se simtă cât mai bine. Avem solicitări din ţară, vin oamenii şi se cazează la noi, soţiile şi-au invitat soţii. De 9 martie, fiecare bărbat are sarcina, conform tradiţiei, de a consuma 40 de pahare cu vin. În afară de 8 martie, oferim cazare în hotel şi din partea casei oferim două proceduri gratuite, de masaj, băi cu nămol, băi galvanice, cu plante, sau reflexoterapie", a declarat managerul Complexului Fortuna, Nicu Costea.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272