REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Complexul Vraja Mării din Eforie intră în reabilitare, cu bani europeni

Complexul Vraja Mării din Eforie intră în reabilitare, cu bani europeni

Replica API 28 aprilie 2016 | 00:11 730

Investiţie

Investiţie

Complexul Vraja Mării, din Eforie, va fi reabilitat din fonduri europene! Firma în baza căreia funcţionează unitatea hoteliră, SC Haras SRL, a fost a Codruţei Dana Bogatu, soţia, soţia fostului vameş şi fostului director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu, judecat şi condamnat cu executare în dosarul evaziunii de 60 de milioane de euro de la UCM Reşiţa. Ulterior, firma a ajuns în proprietatea tatălui său, medicului ginecolog Octavian Raica, însă Codruţa continuă să administreze societatea. SC Haras SRL a solicitat avizul de mediu pentru reabilitarea complexului.

În vederea realizarii investiţiei, SC Haras SRL intenţionează să acceseze fonduri prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2 - Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor. Investitorul doreşte derularea proiectului în vederea extinderii, modernizării şi consolidării acestor clădiri, astfel încât acestea să fie îmbunătăţite funcţional şi să crească capacitatile de cazare, gradul de atractivitate şi potenţialul turistic al obiectivului.

Astfel, în forma restrânsă, proiectul modificat va consta în următoarele lucrări: Vila Siret - Consolidare clădire, lucrari interioare de refacere după consolidare și refacere fațade după consolidare. La Vila Vraja Marii se vor reface legăturile la instalațiile de producere a apei calde menajere și a alimentării cu energie termică de la noua centrală termică, amplasată în C6, care va alimenta tot complexul. La Hotel Flacara, la parter vor fi amenajate terase exterioare pentru camerele amplasate la parter, la vila Victoria se refac legăturile pentru alimentarea hidranților interiori de la stația de pompare. De asemenea, se intenționează realizarea unor lucrări de reabilitare la birourile actuale.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-a fost reabilitata nici acum .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614