REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Comună din Constanţa INVADATĂ de GUNOAIE!

Comună din Constanţa INVADATĂ de GUNOAIE!

Replica API 15 februarie 2020 | 23:17 356

Gunoaiele au reprezentat întotdeauna o problemă, atât pentru locuitori cât şi pentru cei care se ocupă cu strângerea lui. Comuna Aliman din judeţul Constanţa se confruntă de trei săptămâni cu adevăraţi munţi de gunoaie.

Un localnic ne-a semnalat că, de 3 săptămâni, nu s-a mai strâns gunoiul în comună, situaţie care a devenit de-a dreptul disperată pentru toţi locuitorii din Aliman.

Pe lângă aceasta, el mai reclamă şi lipsa completă a tomberoanelor, comuna neavând decât aproximativ 15 ghene. Din cauza neamenajării unei gropi de gunoi, acesta este depozitat la marginea comunei care a devenit un focar de infecţie, un loc pe lângă care nu poţi să treci din cauza mirosului. Nici în materie de transport al gunoiului menajer nu stă foarte bine comuna, el fiind transportat, în lipsa unui utilaj specializat, cu un tractor.

„Ştiu această problemă cu gunoaiele din comună. Din păcate, unele străduţe din comună sunt foarte mici, astfel că maşina de gunoi nu poate să intre şi de aceea am apelat la un tractor. Eu de o săptămână sunt numai pe teren, zăpada a făcut ravagii, din cauza noroiului e foarte greu de ajuns peste tot, dar situaţia se va remedia în câteva zile” a declarat pentru ziarul Replica, George Nicola, primarul din Aliman.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoaie sunteti voi mai psdistilor, Nicola va fi inca 4 ani primar!
1
0
se vad cutii de cartoane, s-au boierit taranii, pe vremuri astea mai erau arse in curte, acum dam bani grei la privati sa faca asa ceva. in tara mafiei, italia, "administrarea" gunoaielor e ocupatie de baza a crimei organizate, in cardasie cu autoritatile.
0
1
alea sunt gunoaiele PSD printre care esti si tu
3
1
Sunt gunoaie PNL-iste, nu se baga nimeni peste ei.
1
1
pe fostul primar Topalu nu l-ati mai vrut! Acum plangeti ca prostii.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272