REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Comuna TUZLA va fi CONECTATĂ la REȚEAUA de GAZE NATURALE

Comuna TUZLA va fi CONECTATĂ la REȚEAUA de GAZE NATURALE

Replica API 19 mai 2021 | 00:20 3845

Vești minunate pentru locuitorii localității Tuzla. Administrația publică locală a comunei face demersuri pentru racordarea localității la rețeaua de distribuție gaze naturale. În prezent, oamenii folosesc pentru încălzirea locuințelor cât și pentru celelalte necesități, combustibili precum: lemne, cărbuni, paleți, curent electric, combustibil lichid ușor, butelii cu GPL etc.. Astfel, Primăria Tuzla a depus la Agenția pentru Protecția Mediului solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Înființare rețea distribuție gaze naturale în comuna Tuzla, județul Constanța.

Autoritățile locale din Tuzla au demarat lucrările de racordare la rețeaua de distribuție gaze naturale, mai exact, a fost depusă solicitarea de emitere a acordului de mediu. Conform studiului de fezabilitate elaborat, rețeaua de gaze se întinde pe o distanță de 60 de kilometri ce va acoperi toate străzile comunei, iar după finalizarea lucrărilor, la rețeaua de gaze se vor racorda 2460 de gospodării și agenții economici de pe raza comunei. Înființarea rețelei de distribuție de gaze naturale în comună presupune realizarea unui sistem de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din zonă. Obiectivul este realizarea unei investiții durabile care va fi integrată în infrastructura existentă și corelată cu investițiile viitoare, în vederea conformării cu cerințele legislației în vigoare.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, numărul 23, județul Constanta şi la sediul titularului Comuna Tuzla, cu sediul în județul Constanța, comuna Tuzla, strada Constanței, numărul 80A. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614