REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Comunitatea LGBTQ ÎNCAIERĂ judecătorii: Danileț acuză că Stoicescu NU e anchetată de Inspecția Judiciară

Comunitatea LGBTQ ÎNCAIERĂ judecătorii: Danileț acuză că Stoicescu NU e anchetată de Inspecția Judiciară

Replica API 9 august 2021 | 22:58 1258

Judecătorul Cristi Danileț o atacă pe judecătoarea Adriana Stoicescu pentru ieșirea dură la adresa comunității LGBTQ. Danileț spune că deși a folosit cuvinte dure la adresa comunității, Stoicescu nu va fi niciodată de Inspecția Judiciară, scrie stiripesurse.ro

"Acest limbaj profund academic, ce denota o adâncă grija pentru aproapele, apartine unui aparator al drepturilor omului. Dupa cum se vede, apara drepturile si in timpul liber, ceea ce ma face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodata urmarit de Inspectia Judiciara pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lasat sa zburde nestingherit in spatiul cosmic si chiar in cel online. Asa de liber as vrea si eu, insa nu am limbajul metaforic atat de dezvoltat", scrie Dănileț pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, fii sincer Danilete, tu... pe unde esti?!
2
0
Cum facem diferenta intre unul care se crede fluid si e femeie,si altul care face pe fluidul,tot in femeie imbracat dar el este un obesdat pe d o care incearca sa intre in toile tt e la femei ca sa se uite la fetita ta,la sotie,sora,mama?Cum facem diferenta?
8
1
scriitorul te face si pe tine sa contribui la ceea ce doreste el sa faca cunoscut, uneori nu reuseste si totul ramane un mister!
1
1
Ptr. idiotul asta daniFlet de ce profesore nu ai semneaza demiterea din justitie ? proc. de la Caracal, indiotului de portocala si seful lui Nita lista fiind exagerat de lunga si ce sa vezi el vrea desfiintarea SIIJ-ului, De ce oare ? Ce vrea sa faca acest porcfesore ? Sa distruga tara inclusiv pe noi, el sustine pe Ciolos, Clotid, Barna, Nicusor Dan, pe javra de Catu : De ce oare ? va spun eu, de cand este sef a realizat oare ceva decat defrisari cu Swankoffer taiatul padurilor , Dar, spun dar ai place sa se distreze si sa traiasca in ceeia ce a construiasca Ceausescu ciuma rosie
8
2
Tu nu ai vazut ca ei doar copiaza de pe alte site-uri??? Jurnalism Spiru Haret..
8
3
Cititi in adunarea generala acest articol si fiecare participant sa spuna ce a inteles din acest articol! Daca eventual va mai intalniti ca sa stabiliti unde sunteti si unde vreti sa ajungeti.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272