REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.3° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
5.3° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Concert surpriză susţinut de Paul McCartney în Brazilia, în faţa a 300 de fani

Concert surpriză susţinut de Paul McCartney în Brazilia, în faţa a 300 de fani

A.F. 1 decembrie 2023 | 00:00 138

Obişnuit să umple stadioane din întreaga lume cu zeci de mii de fani, Paul McCartney a urcat pe scena unui mic local din capitala Braziliei pentru a susţine un spectacol special, în faţa unui public restrâns, format din 300 de persoane, transmite Reuters.

Concert surpriza sustinut de Paul McCartney in Brazilia, in fata a 300 de faniPaul McCartney

Într-un spaţiu comparabil cu celebrul Cavern Club din Liverpool, unde formaţia The Beatles şi-a început cariera, Paul McCartney, în vârstă de 81 de ani, a interpretat un set de 22 de melodii care a inclus hituri ale legendarului grup, dar şi piese din cariera sa solo, în pofida unei călduri intense.

"A fost ca şi cum aş fi câştigat la loterie fără să fi cumpărat un bilet", a declarat Amanda Cardoso, o funcţionară în vârstă de 33 de ani, despre faptul că a reuşit să intre la concertul anunţat în ultimul moment.

"Trăisem deja momente despre care credeam că nu vor putea fi depăşite niciodată, dar ieri am reuşit să văd cea mai mare legendă a muzicii, în opinia mea, la doar un metru distanţă, interacţionând cu mine în diferite momente, într-un loc care, timp de o oră şi patruzeci de minute, s-a transformat în Cavern Club", a adăugat ea.

McCartney a anunţat marţi dimineaţă pe reţelele sociale că va concerta în cursul aceleiaşi zile la Clube do Choro pentru a sărbători sosirea turneului său "Got Back" în Brazilia, subliniind că biletele vor fi "extrem de limitate".

Opţiunea de a achiziţiona bilete a fost lansată doar pentru cei care au cumpărat deja locuri pentru spectacolul său programat joi pe stadionul Mané Garrincha.

Biletele, având preţuri cuprinse între 200 de reali (41 de dolari) şi 400 de reali (82 de dolari), mult mai mici comparativ cu majoritatea celor vândute în cadrul turneului, s-au epuizat în doar câteva minute.

Fanii care au reuşit să cumpere bilete au primit brăţări pentru concert. La intrare, organizatorii evenimentului au sigilat telefoanele mobile şi aparatele foto ale fanilor pentru a împiedica înregistrarea imaginilor în timpul concertului. Cei care nu se conformau urmau să fie scoşi din local de către agenţii de securitate.

Turneul "Got Back" al lui Paul McCartney va trece prin oraşele Brasilia, Belo Horizonte, Sao Paulo, Curitiba şi Rio de Janeiro în următoarele două săptămâni, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039