REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Concerte Global Citizen pentru planetă: Elton John va participa la show-ul de la Paris

Concerte Global Citizen pentru planetă: Elton John va participa la show-ul de la Paris

Replica API 9 septembrie 2021 | 00:00 470

Elton John şi-a adăugat numele pe afişul unui concert-eveniment, ce va fi organizat pe 25 septembrie la Paris de ONG-ul Global Citizen, au anunţat marţi organizatorii show-ului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Elton John

Starul britanic se alătură astfel altor nume sonore care vor fi prezente pe Champs de Mars din Paris, precum Ed Sheeran, DJ Snake, Black Eyed Peas, Christine and the Queens, Doja Cat, H.E.R. şi Angelique Kidjo.

Stormzy, Charlie Puth şi Fatina Said şi-au confirmat la rândul lor participarea la show-ul parizian (gratuit, cu bilete de acces) din cadrul acestui eveniment mondial.

"Sunt onorat să urc pe scenă la Paris alături de un grup de artişti incredibil de talentaţi pentru a susţine Global Citizen şi activitatea importantă pe care această organizaţie o realizează pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din lumea întreagă", a declarat Elton John într-un comunicat.

"În faţa urgenţei climatice, luptei împotriva inegalităţilor şi relansării mondiale post-COVID, trebuie să operăm o schimbare radicală în stilul nostru de viaţă, să regândim raportul nostru cu natura, precum şi toate modurile noastre de a produce şi a consuma", a declarat Anne Hidalgo, primarul din Paris, într-un text transmis prin intermediul organizatorilor.

În aceeaşi zi, Coldplay şi Billie Eilish vor cânta la show-ul Global Citizen de la New York, în timp ce Femi Kuti va cânta pe scena evenimentului din Lagos. La concertul newyorkez, care va avea loc în Central Park, vor fi prezenţi şi Jennifer Lopez, Lizzo, Meek Mill, Shawn Mendes, Alessia Cara, Burna Boy, Cyndi Lauper, Jon Batiste, Camila Cabello şi Lang Lang. La show-ul din Lagos vor susţine recitaluri şi Davido, Tiwa Savage şi Made Kuti.

Foto: Global Citizen / Facebook.com

Artiştii care vor cânta la concertele Global Citizen din Londra şi Los Angeles vor fi anunţaţi în zilele următoare.

Prin intermediul seriei de concerte "Global Citizen Live" (GCL), artiştii vor cere "guvernelor, marilor companii şi filantropi să lucreze împreună pentru a apăra planeta şi a învinge sărăcia şi să se concentreze pe ameninţările cele mai urgente", au precizat organizatorii. Sunt vizate teme precum "schimbările climatice, echitatea în materie de vaccinuri şi foametea".

Pentru a obţine bilete la show-urile de la Paris şi New York, fanii vor putea să susţină această campanie şi să se conecteze pe GlobalCitizenLive.org.

Aceste concerte-eveniment vor fi difuzate timp de 24 de ore pe toate continentele în data de 25 septembrie de TF1/TMC, ABC, ABC News Live, BBC, FX, iHeartRadio, Hulu, YouTube, TIME, Twitter şi alte platforme media.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272