REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Concertul special „One World: Together at Home“ a stabilit două recorduri

Concertul special „One World: Together at Home“ a stabilit două recorduri

Replica API 30 mai 2020 | 00:00 1022

Reprezentaţii Guinness World Records au anunţat că evenimentul special ''One World: Together at Home'', difuzat la nivel mondial şi transmis în direct online, a stabilit două recorduri recunoscute de această organizaţie, relatează UPI, citată de Agerpres.

Evenimentul special care a avut loc la 18 aprilie, având-o pe Lady Gaga în calitate de curator şi organizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Global Citizen, a stabilit noi recorduri: cele mai multe acte muzicale în cadrul unui festival la distanţă şi cei mai mulţi bani strânşi în scopuri umanitare în cadrul unui festival muzical la distanţă, potrivit Guinness.

Acest eveniment, la care au participat 72 de artişti care au cântat sau au vorbit din diverse zone ale lumii, a colectat 127,9 milioane de dolari în beneficiul ''COVID-19 Solidarity Response Fund'', un fond special creat de OMS.

"Mulţumim Guinness World Records pentru celebrarea misiunii şi viziunii 'One World: Together At Home', care a solicitat indivizilor să ia măsuri şi liderilor lumii, filantropilor şi corporaţiilor să ia iniţiativa ca răspuns la lupta globală pentru a pune capăt COVID-19", a declarat Hugh Evans, cofondator şi CEO al organizaţiei Global Citizen.

Aproape 21 de milioane de americani au vizionat concertul special "One World: Together At Home", difuzat pe plan global la 18 aprilie şi organizat în beneficiul angajaţilor aflaţi în prima linie a frontului de luptă împotriva pandemiei de coronavirus, conform companiei Nielsen specializată în măsurarea audienţei. Showul, ce a inclus apariţii şi interpretări din locuinţele mai multor vedete de prim rang din industria de showbiz, a fost transmis de 26 de posturi de televiziune americane.

De asemenea, evenimentul, considerat cel mai amplu proiect organizat de celebrităţile din industria de divertisment în perioada pandemiei de coronavirus, a atras audienţe şi în alte ţări ale lumii şi pe platformele de streaming.

La eveniment au participat numeroase celebrităţi, printre care Taylor Swift, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Celine Dion, John Legend, Paul McCartney, Chris Martin, Andrea Bocelli, Michael Buble, Annie Lennox, Stevie Wonder, The Rolling Stones, Elton John, Billie Eilish, Celine Dion, Maluma, Usher, Samuel L. Jackson, Sarah Jessica Parker, Matthew McConaughey, Idris Elba, Pierce Brosnan, Jameela Jamil, Lewis Hamilton, Megan Rapinoe şi mulţi alţii, iar gazde au fost Stephen Colbert, Jimmy Kimmel şi Jimmy Fallon.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468