REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Conchita Wurst, schimbare radicală! Cum arată acum

Conchita Wurst, schimbare radicală! Cum arată acum

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 1554

A cunoscut succesul în 2014, când a urcat pe scena Eurovision de la Copenhaga şi a luat marele premiu. Acum, la 31 de ani, Conchita Wurst surprinde din nou!

Conchita Wurst

Îl ştie o lume întreagă, a reuşit ce mulţi artişti renumiţi îşi doreau, dar iată cum revine din nou în atenţia presei. Conchita Wurst a renunţat la look-ul pe care l-a afişat în urmă cu şase ani la Eurovision. Pe atunci, artistul travestit purta rochii lungi, elegante, ba chiar mulate pe trup. Avea părul foarte lung, un machiaj intens, purta chiar şi gene false, scrie okmagazine.ro.

click pe foto

Oare pandemia l-a obligat să facă schimbări radicale? Conchita... parcă nu mai e Conchita acum! Se pare că are părul scurt, e tuns precum bărbaţii, are barba conturată, nici vorbă de machiaj, de rochii extravagante sau de unghii false. Acesta se îmbracă acum normal, poartă cămăşi bărbăteşti. La cercelul din nas nu a renunţat. Totuşi, apariţia sa surprinde!

click pe foto

Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision 2014: "Am HIV de mulţi ani"

Artistul travestit a făcut această dezvăluire în 2018, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Instagram, în care a precizat că a fost obligat să facă acest anunţ public în urma ameninţărilor formulate la adresa sa de un fost iubit.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a transmis cântăreţul austriac. Conchita Wurst a mai adăugat atunci că a primit tratament medical imediat după diagnosticare, că sarcina virală din organismul său se află de mulţi ani sub nivelul de detectare şi că, din acest motiv, nu poate să transmită virusul altor persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si mai bolnavi ca ei sunt cei care le dau drepturi si ii sustin!
4
0
Asa arata Michael Obama sau Michelle dupa carantina?
3
0
Cat timp are sula in chiloti nu e femeie decat in imaginatie. Nu cred ca ii vine ciclul.
5
0
Mi se intoarce stomacul pe dos, cand vad anormalul asta !
4
0
De fapt e conchita, de fapt tot de stirpe tiganeasca-s amandoi
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272