REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Concurent America Express, părăsit de soție

Concurent America Express, părăsit de soție

Valentina CAMARA 25 ianuarie 2023 | 00:00 3454

Cătălin Bordea a luptat pentru marele premiu de la „America Express”, dar a avut parte de un moment extrem de dificil când a ajuns acasă. După ce s-a întors din competiție, el a descoperit că soția lui a plecat cu altcineva.

Concurent America Express, parasit de sotie

În perioada în care Cătălin Bordea și partenerul lui de competiție, Nelu Cortea, își depășeau limitele pentru premiul de 30.000 de euro, pe care l-ar fi și câștigat, soția moderatorului de la Antena 1 l-ar fi părăsit. „Femeia a luat-o razna, că ea se mută de acasă, că-și ia garsonieră cu chirie, chiar și-a luat. Și a influențat-o o bună prietenă a ei, o cântăreață”, a precizat o sursă Cancan.

După ce s-a întors din competiția de la Antena 1, Bordea i-a cerut explicații soției. Mai mult, el a încercat să o aducă înapoi cu flori și cadouri. Cei doi sunt căsătoriți din 18 august 2019. Coprezentatorul de la Xtra Night Show a făcut o nuntă discretă cu aleasa lui.

Cine a câștigat America Express

În finală s-ar fi calificat trei cupluri: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru. Potrivit unui zvon al publicației Gândul, Bordea și Cortea au fost câștigătorii „America Express”, dar rămâne de văzut.

„Eu cu baby (Cătălin Bordea) facem echipă în America. O să-mi fie foame, cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame”, a scris Nelu Cortea pe contul său de Instagram înainte de a pleca în marea aventură.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a anunțat Bordea pe Instagram imediat ce a revenit în România. „Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Cortea, comedian și vlogger, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212