REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Concurs de recitări poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”

Concurs de recitări poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”

Replica API 3 aprilie 2019 | 01:13 644

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., la ora 10,00 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” se organizează concursul de recitări poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”.

Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Nu se percepe taxă de participare, iar toate școlile participante vor încheia un protocol de colaborare pe un an cu Teatrul „Căluțul de mare” și vor primi diplome și adeverințe acreditate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Premiile acordate micuților vor consta în diplome și cărți; se acordă TROFEU (MARELE PREMIU) și premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Juriul concursului este format din: Anaid Tavitian, teatrolog, membru al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, Liliana Moldoveanu, redactor Radio România Constanța și Claudia Zaharia, actor Teatrul „Căluțul de Mare”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pluralul substantivului monolog este corect monoloage conform D.O.O.M. 2. MONOLOG, monoloage. Scena dintr-o lucrare dramatica in care un personaj, fiind singur pe scena, isi exprima cu glas tare gandurile
5
0
Monolog, Monologuri
1
4
Pentru NEC. Limba mamii de romaneasca, uite-te omule in Dex si da tu solutia corecta daca nu e monoloage
6
1
terminati va cu comunismele astea odata.Lasati copilaria copiilor nu le o mai furati cu toate cacaturile astea doar sa va mandriti cu ei pe facebook. Pune ti copii sa faca ceva practic, sa invete logica lucrurilor, descoperiti le talentele ascunse..nu ii terminati sa invete niste strofe inutile si care le vor termina neuronii..cretinilor.
0
6
Interesant anuntul, dar titlul si subtitlul lasa de dorit, prin multitudinea greselilor de limba. De exemplu, in afara semnelor de punctuatie, pluralul "monoloage" inca nu s-a descoperit pana acum. Se mai fac, totusi, sapaturi!
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212