REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Concurs pentru tineri marca TIME TO MOVE 2020.

Concurs pentru tineri marca TIME TO MOVE 2020.

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 1133

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în calitate de punct local de informare EURODESK ROMÂNIA și membra a acestei rețele organizeaza în luna octombrie diferite activități de informare, multiplicare și diseminare în cadrul campaniei TIME TO MOVE 2020.

Campania TIME TO MOVE 2020, se desfașoara concomitent în toate statele membre UE, în luna octombrie, oferind informații cu privire la oportunități existente în rețeaua EURODESK, oportunități legate de educație – burse, studiu, stagii; informatii cu privire la programele de finanțare ERASMUS+ și CORPUL EUROPEAN DE SOLIDARITATE, concursuri pe diferite teme și nu numai.

Anul acesta, Eurodesk România invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 13 și 30 de ani, să participe la concurs, să creeze designul unui tricou cu tema Time to Move.

Pentru design, tinerii pot alege o fotografie, pot crea o ilustrație digitală, pot desena pe hârtie, pot folosi doar un text sau pot alege orice altă tehnică.

Categorii de participare:

a. Concurenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 19 ani;

b. Concurenți cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 ani.

În total vor fi 8 câștigători:

- Eurodesk va alege doi câștigători principali pentru fiecare categorie;

- Eurodesk va alege 5 concurenți cu designuri remarcabile;

- un concurent selectat din primii zece care au primit cele mai multe voturi din partea publicului pentru lucrările lor.

Premii

- Primele locuri – un abonament Skillshare Premium pentru un an și o tabletă Wacom Intuos S;

- 5 concurenți cu designuri remarcabile – rucsac Eastpak;

- Câștigătorul votului publicului - un abonament Skillshare Premium pentru 6 luni și o tabletă Wacom Intuos S.

În Constanța, sesiunile de informare, vor fi organizate cu sprijinul Fundației Giovanni Bosco, Centrului de Tineret CORBU din localitatea Corbu, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Județul Constanța; ONG Together Everyone Achieves More și Asociația Grupurilor Locale de Tineret.

Țări eligibile: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miscare peste granite. Ultimul loc stinge lumina.
1
0
este timpul sa va miscati din tara
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367