REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONCURS: PSD donează 50% din indemnizațiile parlamentare, iar PNL se gândește să doneze 100%

CONCURS: PSD donează 50% din indemnizațiile parlamentare, iar PNL se gândește să doneze 100%

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1651

Pentru echipamente medicale

Pentru echipamente medicale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a venit cu o propunere îndrăzneață pentru parlamentarii social democrați. Este vorba despre donarea a 50% din indemnizația de parlamentar pentru a spriji achiziția de echipamente medicale în contextul pandemiei de coronavirus. Totul sună utopic în condițiile în care mai mulți medici din țară și personal spitalicesc se plâng de lipsa echipamentelor de protecție în lupta cu noul coronavirus, iar o parte din ei sunt deja infectați, deoarece au pierdut lupta cu numărul ridicat de infectări, cum este cazul în Suceava, la Spitalul Județean, unde există peste 80 de infectați printre medici, asistente și personal auxiliar.

Bogdan Huțucă

Este acesta un gest lăudabil din partea unei formațiuni politice, venit într-o situație delicată pentru țara noastră, sau este doar o perdea de fum, trasă peste lipsurile sistemului sanitar cu care se confruntă România de mai bine de 30 de ani?

Contactați telefonic de Replica de Constanța, senatorul PSD, Nicolae Moga și deputatul social democrat, Tit Liviu Brăiloiu, nu au dorit să comenteze această situație, deoarece se aflau în ședință.

Bogdan Huțucă: Ne gândim să dăm indemnizația integrală

Deputatul PNL și liderul formațiunii politice de la Constanța, Bogdan Huțucă, a spus, în schimb, că și liberalii se gândesc să ofere un procent de 50% din indemnizațiile parlamentare, dacă nu, chiar 100%. „Cei de la PNL analizează în acest moment dacă dau 50% sau o indemnizație integrală. Este un gest frumos, dar este mult prea puțin pentru nevoile și necazurile prin care trece România astăzi”, a declarat Bogdan Huțucă.

Nicolae Moga

Singurul parlamentar din partea UDMR Constanța, Antal Istvan Janos, a declarat faptul că nu știe nimic despre această inițiativă a parlamentarilor PSD și că își va anunța colegii, în urma acestei informații primite. „Nu știu, nu am auzit nimic, acum aud de la dumneavoastră. Îmi voi anunța colegii și vom vedea ce este de făcut”, a spus parlamentarul. Deputatul USR Constanța și candidatul la Primăria Constanța, Stelian Ion, nu a putut fi contactat pentru o opinie în acest sens.

Tit Liviu Brăiloiu

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma politicienilor daca nu ati fi furat legal timp de 30 de ani o mare parte din bani cheltuiti pentru sanatate in complicitate cu directori de spitale si alti medici,acum nu mai era nevoie sa donati nimic,fapta care oricum nu inseamna mare lucru,si nici sa dati vina unu pe altul pentru cum arata sistemul medical din Romania,bineinteles ma refer la politicieni care au fost la putere
2
0
STROE DA CEVA? UN CACAT DE LA CANAL POATE
1
0
mai nataraule deocamdata aia doneaza in timp ca liberalii se mai gandesc, probabil isi asteapta amanarea ratelor lui catu ca sa le ramana bani, ei saracii nu au furat nimic... asa crezi tu nu-i asa minte spalata
3
1
Taiati toate pensiile speciale din tara asta.
5
0
Mai oameni buni am mai spus-o si ma repet si Lupu cu Chitac au facut o donatie...au pus la dispozitia Spitalului de Bolicontagioase Cta o masca de protectie cu pliuri. Isi cer scuze ca nu a fost media pe acolo sa scoata in evidenta acest lucru, dar promit sa se revanseze la alegeri, atunci cand va conta doar scaunul lor. Votati kaka galben!
3
0
Cu cat vad mai multi politicieni pe care i-a lovit brusc grija abia acum, desi in China mureau pe capete de Craciun, cu atat ma conving mai bine sa nu-i votez. Trebuie votati doar aia care tac si fac. Si nu, nu ma refer la campionul tacerilor de la Cotroceni, mobilierul robotizat bun de nimic.
5
2
prm va da 150 ,fireati ai dracu de pitici si pitice
0
0
daca va gandeati inaintea psd. numai ca voi doar va ganditi.
5
0
sa dea 50 la suta din delapidari , furaciuni, spagi, escrocherii !!! de aia nu au spitalele ce trebuie pentru ca au furat si zaharul din ceai !!!
7
0
Frumos vorbit, dar vrem fapte. Publicati listele cu personajele politice care au donat si cat au donat.
5
0
Ciumatilor, cam putin... la cat ati FURAT, MINTIT, TRADAT si DISTRUS, hahalerelor !
5
6
I ati pus perfect pe astia doi unul langa altul. Si Hutuca si Brailoiu au multe in comun, mai ales trecutul
6
0
Mai bine ar dona 50 la suta din ce fura macar in perioada asta ...
6
0
tu esti parlamentar de Constanta. De ce nu iti pui casa la dispozitie sa carantineze prefectul "hdiaspora" in ea? Arata ca esti solidar cu guvernul tau, jegosule!
9
0
indemnizatia iar ramane somer si cu facturi neachitate. Vai mama lui. Chiar starneste mila cand apare la tv. Parca nu mi vine sa l vad iar fara servici. Am o cunostiinta la salubritate. Daca promite sa stranga gunoaiele pe care le a adus in tara de pe sttazi vorbesc sa l angajeze. Dar nu sofer pe masina de gunoi ca bea. Gunoier incarcator ca nu l deranjeaza mirosul. E obisnuit.
8
6
Unii doneaza,. altii se gandesc...Sper ca nu se vor gandi pana dupa epidemie, cand vor considera ca nu mai e nevoie...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272