REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Condamnat! Agentul de pază al unui supermarket a luat la bătaie un liceean

Condamnat! Agentul de pază al unui supermarket a luat la bătaie un liceean

Replica API 23 martie 2019 | 00:00 465

Doi elevi cazați la internatul Dimitrie Leonida au mers la magazinul Profi din zona Piața CET să facă cumpărături. La ieșire, au fost urmăriți de agentul de pază al unității, cel din urmă luându-l la pumni pe unul dintre clienți. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bătăușul a ajuns pe mâna poliției. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu trei ani însă, între timp, agentul de pază a fost trimis în judecată și condamnat, recent, la 1 an de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Uigun M. este din Medgidia însă lucra ca agent de pază la magazinul Profi din zona CET atunci când s-a petrecut incidentul. Doi liceeni ce erau cazați la internatul Dimitrie Leonida au mers la magazinul Profi să facă cumpărături. Căutând produsele de care aveau nevoie printre rafturi, au observat cu paznicul se ține după ei, moment în care, unul dintre ei, i-a adresat înjurii. După ce și-au făcut cumpărăturile, au ieșit din magazin îndreptându-se către internat, când la un moment dat, au fost strigați de către agentul de pază de la magazinul Profi, care le-a cerut să stea pe loc. S-au oprit, agentul de pază s-a apropiat de ei, l-a întrebat pe unul dintre ei de ce vorbește așa, apoi l-a lovit cu pumnul în zona gurii, după care a plecat. Urmare a loviturii primite, persoana vătămată a căzut și s-a lovit cu capul de peretele Pieței Cet. Colegul, fiind speriat de cele întâmplate nu a intervenit în niciun mod. Ulterior, persoana vătămată s-a ridicat de la sol și au plecat împreună spre internatul liceului, iar pe drum și-a sunat tatăl pe care l-a informat cu privire la cele întâmplate. A fost anunțată poliția, iat oamenii legii l-au luat la întrebări pe paznic, care își bandajase mână, semn că lovitura aplicată clientului nu a fost una tocmai ușoară. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă și, ulterior, condamnat la un an de închisoare. dar trebuie să-I plătească victimei și daune morale în valoare de 20.000 lei. Inculpatul a formulat recurs.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aolewww ................
1
0
Tu traiesti pentru ca este ilegal sa fii omorat... ca veni vorba, dar pe nevestele politistilor machidoni cine le fute?
1
1
Da ! Recunosc ! Imi place sa fut nevestele altora ! Mai ales nevestele machidonilor evazionisti , ale navigatorilor , soferilor care lucreaza in afara , prostilor care fac bani pt curul nevestelor si alea mi-o sug mie vartos ! Asta inseamna sa fi politist si barbat adevarat ! Daca nu am fi noi ... s-ar epuiza stocul de vibratoare din magazine ! Noi le facem un bine la nevestele voastre , voi munciti si faceti-le bani ca sa-i cheltuie sa se faca frumoase pt noi !
3
3
sunt la spagi, la prostituate sau la nevestele altora... sportul lor preferat, numai ce trebuie sa faca nu fac!!! si se plang ca vor nu stiu ce sporuri... propun sa li se dea, saracii de ei, sporul de spaga si cel de futut nevestele altora... saracii, le merita cu prisosinta pe amandoua!!!!!!!!!!
5
1
Sau cum mortii tai te-o chema, capatana de oaie ce esti!!!... Pai la voi, profetul vostru era futut in cur de frate-su... ce te dai in stamba atata!!! Carcalete ce esti !!!
6
3
Pt 23 mar 13:28: Ce este, mai cioara borata, ce te agiti atata??? Sa nu iti pocneasca vreo vena la cap !!!
10
1
Respect fustanela
5
1
O greseala a naturii ca existi
3
6
Poi toti moldovenii fomisti sunt agenti...la zip si alte firme de cacat...Bate lumea ca animalele...Mortii masii de patroni fomisti
4
11
Fustanela dati numele adevarat d fcbk.sa te prind sa tio bag in jgheab si gurita.murtiar de iubesti mai mult
5
10
Fustanela, sa le-o sugi tatarilor ! O sa -ti fie usor, esti obisnuit.
5
9
Cum poti sa jignesti o natie cu care traim de sute de ani impreuna in Dobrogea, gandestete cate casatorii mixte sunt. Sa-ti fie rusine, esti un sociopat ne-educat.
7
4
Si-au gasit smecherasi aia nasu nu a facut bine agentu de paza raspunspunzandule la injuraturi cu pumnu dar daca i se schimba pedeapsa din executare in suspendare baieti nu vor contesta banii sa ii primeasca cate 10000 restul nu conteaza.
5
1
Sa pocnesti un hot ai sa fii condamnat.zona cet este o cloaca de hoti.mergeti seara sa vedeti ce e acolo.sectia 5 doarme
11
1
Violenta arata nivelul de educatie al celui violent. Daca am da cu ciomagul in capetele tuturor celor care vorbesc prostii sau injura,ar incepe un razboi civil,asa de multi sunt cei cu gura sloboda de prosti ce sunt. Nu ai voie sa lovesti o persoana altfel decat in legitima aparare,punct .
5
5
Mda...la acel liceu sunt foarte multi needucati...in afara sa injure in gura mare in plina zi,nu sunt in stare nici sireturile sa si le lege. Ca sa nu mai zic de fete...fumeaza in gasca in parcul viitorul si se freaca de baieti cand de fapt ar fi trebuit sa fie la ora. Nu stiu ce parinti au...dar cu siguranta sunt pierdute
10
2
In nici un caz nu sint de acord cu violenta , dar de aici si pina la a jigni o natie ptr greseala paznicului mi se pare ca depasiti limita bunului simt ! La asa limbaj si ura tind sa cred ca chiar ai serioase frustrari legate de viata pe care o ai !
14
4
Cacat cu ochi ala la 16 ani isi permite sa injure un adult care la urma urmei isi facea serviciul ! Pisatii aia trag pe nara si se fut in cur ! Daca iese o gagica cu ei , prostii confunda pizda cu buricul ! Fara tati si mami nu sunt in stare sa se lege la sireturi dar sunt tari in gura si nineni nu mai este ca ei ! Fututii nu mai au nici un respect pt. oamenii in varsta !
17
6
Aceeasi turci tatari tiganesti imputiti care fac zilnic probleme...rebuturi ale societatii
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102