REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CONDAMNAT după ce a AGRESAT o POLIȚISTĂ la Satu Nou

CONDAMNAT după ce a AGRESAT o POLIȚISTĂ la Satu Nou

Replica API 13 iulie 2021 | 15:20 1316

Georgian Anghel a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în forma conducerii pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Cunoscut ca un cal breaz în Satul Nou, judeţul Tulcea, acesta a înjurat şi a ameninţat o poliţistă, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și care i-a solicitat să prezinte declarația pe propria răspundere potrivit Ordonanței Militare nr. 3/2020, iar apoi a apucat-o de mână pe agenta de poliție, a încercat să o lovească, s-a opus imobilizării și a doborât-o pe aceasta la pământ. Cu o lună mai devreme, Georgian Anghel, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, îl agresase fizic pe un consătean, acesta plângându-se că inculpatul ar fi încercat să îl violeze.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, totul s-a petrecut după ce inculpatul a făcut scandal la magazinul din comun pentru că vânzătoarea nu a vrut să îi dea bere pe datorie. Chemaţi la faţa locului, oamenii legii i-au comunicat inculpatului faptul că va fi amendat atât pentru disturbarea liniştii publice cât şi nepurtarea măştii de protecţie. Rugat de către agenta de poliţie să înceteze cu injuriile, acesta a făcut un pas către persoana vătămată, cu mâna dreaptă a apucat-o puternic de antebrațul stâng (cauzând astfel persoanei vătămate leziunea specificată în certificatul medico legal), în apropierea cotului, persoana vătămată resimțind durere, după care inculpatul a ridicat mâna stângă cu intenția de o lovi în zona feței pe persoana vătămată, situație în care aceasta a ridicat genunchiul și într-o reacție de apărare l-a lovit pe inculpat în zona inghinală. Ulterior, inculpatul s-a lăudat că i-a sucit mâna polițistei, a trântit-o pe aceasta la pământ și i-a rupt bluza.

Şi-a bătut prietenul cu o coadă de topor

Acelaşi Georgian Anghel i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul capului și lovituri cu o coadă de topor la nivelul picioarelor, spatelui, abdomenului unui prieten care venise să îl ajute să care o canapea. Conform declaraţiilor victimei, pe fondul consumului de alcool, inculpatul i-a cerut acesteia să întrețină relații sexuale și chiar a tras de hainele persoanei vătămate pentru a o dezbrăca, iar când persoana vătămată l-a refuzat, inculpatul a devenit agresiv, aplicându-i lovituri de pumni la nivelul feței, iar cu o coadă de topor multiple lovituri la nivelul picioarelor, spatelui, abdomenului.

Ce a spus instanţa

Instanţa a decis condamnarea lui Georgian Anghel la 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Sentinţa a fost dată pe 14 mai 2021, şi nu este definitivă, urmând să se judece apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212