REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

CONDAMNAT după ce a FURAT și VÂNDUT AUTOTURISMELE FOSTEI IUBITE

CONDAMNAT după ce a FURAT și VÂNDUT AUTOTURISMELE FOSTEI IUBITE

Replica API 25 iunie 2021 | 14:36 1766

Dumitru P. a fost trimis în judecată pentru furt calificat, patru infracțiuni de uz de fals, două infracțiuni de înșelăciune și o infracțiune de sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri. Acesta, după ce a sustras actele și documentele și cheile a două automobile, aparținând unei foste iubite, le-a vândut falsificând semnăturile de pe actele de vânzare. Inculpatul a primit inițial o amendă penală de de 4800 de lei și 6 luni de închisoare cu suspendare, însă a făcut apel la sentința pronunțată de Judecătoria Constanța.

Cum s-au petrecut faptele

Dumitru P. împreună cu persoană vătămată au avut o relație amoroasă, în baza căreia victima l-a împrumutat pe bărbat cu 10.000 de euro. În decontul acestei sume, inculpatul trebuia să îi dea victimei două autoturisme, mărcile Hyundai 130 și Mercedes R Classe. Cu toate acestea, Dumitru P. a ales să sustragă documentele și cheile originale ale altor două mașini pe care victima le cumpărase din Germania, respectiv un Opel Insignia și un Mercedes B Classe. Ulterior, acesta a falsificat două acte de vânzare-cumpărare prin care victima i-ar fi vândut chiar lui autoturismele. Apoi, bărbatul a înmatriculat și vândut cele două autoturisme unui parc auto unde au fost găsite de polițiști.

Părțile implicate s-au împăcat

Inculpatul nu a putut fi găsit în timpul urmăririi penale, acesta părăsind teritoriul României. Din cuprinsul acordurilor de mediere reiese că persoanele vătămate înțeleg să se împace cu inculpatul și nu mai au nicio pretenție pecuniară sau de altă natură de la acesta. Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au admis apelul declarat de Dumitru P., au desființat în parte sentința penală apelată, iar în urma rejudecării a dispus condamnarea inculpatului la o amendă penală de 4800 de lei și 6 luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost dată pe 14 iunie și este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gunoierii astia aduc in tara toate rablele si tigaile din germania.se gasesc alti destepti ca ei sa le cumpere.daca le spui de service,preturi intretnere,mai bine ii injuri,nu pricep ca rablele nu pot merge la nesfirsit fara intretinere.Care costa!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407