REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condamnat la 1 an de închisoare pentru că și-a bătut nevasta! Procurorii cer pedeapsa mai mare

Condamnat la 1 an de închisoare pentru că și-a bătut nevasta! Procurorii cer pedeapsa mai mare

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:00 305

În urmă cu două luni, o femeie din Constanța a primit o bătaie soră cu moartea de la fostul său soț, chiar în scara blocului, fiind acuzată de acesta că ar avea o relație. Inițial, la conflict au au asistat și copiii minori ai cuplului, însă, în momentul în care au văzut că individul devine agresiv, au fugit și s-a ascuns în vegetația din fața blocului. Individul a fost judecat pentru violență în familie și condamnat la un an de închisoare. Procurorii cer pedeapsa mai mare!

Pe fondul consumului de alcool și al unei crize de gelozie provocată de o presupusă relație amoroasă a fostei soții, bărbatul a agresat-o fizic în scara blocului în care locuiește pe fosta soție, în urmă cu două luni, printr-o acțiune de lovire cu pumnii în față, care i-au provocat acesteia căderea de la același nivel pe treptele imobilului, fiindu-i astfel cauzate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale. Femeia a fugit la sora sa, a apelat la serviciul unic 112, solicitând intervenția organelor abilitate. A revenit la domiciliu, unde au sosit organele de poliție, cărora le-a relatat cele întâmplate și, totodată, a învederat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost reținut și prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind admisă de magistrații constănțeni. A fost solicitată și intervenția ambulanței, astfel că la fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul SMURD , însă a refuzat inițial transportul la spital. Pe fondul durerii survenite ca urmare a loviturilor primite cât și al precipitării de la aceeași înălțime în ziua anterioară, femeia s-a deplasat la spitalul, iar în urma investigațiilor s-a stabilit că a suferit traumatism cranio facial, hematom palpebral stâng, prin lovire cu pumnul, traumatism de coloană lombară minor, fractură incompletă coccis, fără deficit motor și senzitiv periferic.

Cu ocazia audierii, femeia a precizat faptul că în perioada 2006-2017 a fost căsătorită S.C. iar din această relație au rezultat doi copii. După pronunțarea divorțului nu s-a realizat partajul bunurilor, motiv pentru care au continuat, periodic, să împartă aceeași locuință situată în municipiul Constanța, iar scandaluril s-au ținut lanț. Judecătoria l-a condamnat la un an de închisoare, însă procurorii nu sunt mulțumiți de soluție, așa că au formulat apel, solicitând o pedeapsă mai mare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia nebatuta e ca calul nestrunit. Bateo ca stie ea de ce.
0
0
Foarte urat din partea lui. Putea sa deschida un dialog constructiv.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108