REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CONDAMNAT la trei ani și 4 luni de ÎNCHISOARE, pentru TRAFIC de DROGURI de mare RISC

CONDAMNAT la trei ani și 4 luni de ÎNCHISOARE, pentru TRAFIC de DROGURI de mare RISC

Replica API 1 aprilie 2021 | 18:00 5553

În ultimii ani un fenomen nefericit a început să ia amploare și la malul mării. I. B. R. a fost condamnat la trei ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, după ce a fost prins în mașină, cu scopul de a le trafica, cu mai multe droguri.

Inculpatul ținea drogurile în mașină

Conform rechizitoriului, inculpatul I. B. R. a fost depistat, în autoturismul personal, la intrarea în incinta unui festival din Constanța, deținând, în scopul punerii în circulație, o punguță de material plastic, transparent, care conținea 0,9 grame Cannabis, 18 bucăți de staniol, care conțineau 11,0 grame Rezină de Cannabis, 2 punguțe de material plastic, transparent, care conțineau 0,9 grame Amfetamină și Cofeină, 2 folii de material plastic, care conțineau 0,7 grame Canabis, o folie de material plastic, transparent, care conținea 12,9 grame Rezină de Cannabis, o folie de material plastic, transparent, care conținea 93,7 grame Rezină de Cannabis și un grinder metalic, de culoare mov, care conținea 0,3 grame Cannabis .

Cum a fost prins inculpatul: date din anchetă

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu ocazia desfășurării unui festival de muzică, au observat, în zona intrării în incinta în care avea loc acesta, trei tineri într-un autoturism. După ce au fost legitimați, cei trei au fost percheziționați dar nu au fost găsite bunuri ori substanțe interzise la deținere. În schimb, la controlul autoturismului în care se aflau, au fost descoperite următoarele: în portiera stângă-față, o punguță de material plastic, ce conținea o substanță vegetală, de tip mugure, cu miros specific de cannabis; n partea din spate a mașinii, pe podeaua din partea stângă, un portofel de culoare neagră, în interiorul căruia se aflau 18 bucăți de staniol, împăturite, în fiecare găsindu-se o substanță solidă, de culoare maro; într-un locaș de depozitare, din partea stângă a volanului, un portofel în care se afla actul de identitate al inculpatului, precum și două punguțe, din material plastic, transparent, autosigilante, în fiecare găsindu-se substanță pulverulentă, de culoare alba; în torpedou, o substanță solidă, de culoare maro, de aproximativ 14 grame,

ambalată într-o folie, din material plastic; pe bancheta din spate a autoturismului, un cântar de precizie, ce prezenta urme de substanță vegetală; în portbagaj, în borseta în care a fost identificată substanța solidă, au mai fost găsite două grindere, unul de culoare gri, ce prezenta urme de substanță vegetală și unul de culoare mov, în interiorul căruia se afla o substanță vegetală, cu miros specific de cannabis.

Inculpatul și-a recunoscut fapta

În fața instanței, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor, cum au fost reținute de către procurori, regretându-le.

Instanța a decis condamnarea inculpatului I. B. R. la trei ani și 4 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am plua mare
1
0
In Asia il spinzurau si scapa lumea de el .Acum ii platim cazarea si mancarea si distractia daca e cazul .
3
1
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si in zona LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
2
0
Alte state mai dezvoltate la care ne uitam de jos , fac proceduri pentru a fi legalizare si decriminalizate noi exact invers, prosti rau am ramas ca natie
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272