REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONDAMNAT pentru că a FURAT din MAȘINA de GUNOI

CONDAMNAT pentru că a FURAT din MAȘINA de GUNOI

Replica API 19 februarie 2021 | 17:37 2166

Infracționalitatea juvenilă a suferit o creștere alarmantă în ultimul timp, infracțiunile ”preferate” fiind furturile de orice fel și de oriunde. Minorul Husein M., din Hârșova, a furat mai multe obiecte, printre locurile de unde a furat fiind și o mașină de gunoi.

Cum s-au petrecut furturile

Conform anchetei, inculpatul Husein M., a profitat de faptul că geamul de la bucătăria locuinței persoanei vătămate, situată la parterul blocului, este deschis, a pătruns în locuința acesteia prin escaladarea geamului de unde a sustras un telefon mobil marca Samsung J2. În acest caz, inculpatul nu și-a recunoscut fapta. Apoi, profitând de faptul că victima lăsat portierele neasigurate, a pătruns în interiorul autoutilitarei de salubrizare și a sustras un telefon mobil marca Samsung S8+, după care a părăsit locul faptei în fugă către domiciliul său. Printre faptele sale se mai numărul furtul a trei cuțite dintr-o carmangerie, dar si furtul altor trei telefoane de la trei persoane diferite. Inculpatul a săvârșit astfel, o infracțiune de furt calificat și alte cinci infracțiuni de furt. Inculpatul nu se află la primul conflict cu legea penală, acestuia fiindu-i aplicate în trecut două măsuri educative neprivative de libertate de Judecătoria Hârșova, măsura arestării zilnice și măsura supravegherii pentru fapte comise împotriva patrimoniului.

Ce a spus instanța

Instanța a decis măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dar și condamnarea la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108