REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CONDAMNAT, pentru că și-a BĂTUT cu BESTIALITATE un PRIETEN, după o pomană

CONDAMNAT, pentru că și-a BĂTUT cu BESTIALITATE un PRIETEN, după o pomană

Replica API 12 iulie 2021 | 12:52 1507

Au venit împreună de la o pomană și, din cauza alcoolului băut, o persoană a fost aproape de moarte. Ionuț N. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor iar verii săi, George N. și Adrian R. au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente. Cei trei sunt acuzați că, după întoarcerea de la o pomană, fiind sub influența băuturilor alcoolice, i-au bătut pe frații Florin I. și Gigel I., primul dintre ei fiind internat cu diagnosticul de policontuzie prin agresiune, traumatism cranio-facial acut cu epistaxis, contuzie toracico-abdominală, stop respirator resuscitat, fracturi multiple la față și fractură de boltă iradiată la bază, iar cel de-al doilea având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Ce au declarat martorii

Potrivit declarațiilor martorilor, între cei cinci a izbucnit o ceartă pe fondul consumului de alcool. Agresorii i-au aplicat lui Florin I. mai multe lovituri de pumn în figură, iar după ce au doborât-o la pământ au lovit-o cu picioarele în zona fetei. La final, au ridicat victima de la sol și au dat-o cu fruntea de zidul blocului, pentru ca apoi să o lovească și cu zona din spate a capului, a cefei, de același zid. Încercând să intervină, Gigel I. a fost și el lovit cu pumnii în figură.

Ionuț N. a picat testul poligraf

Testat cu poligraful, s-a dovedit că Ionuț N. a avut un comportament simulat., el mințind când a negat faptele comise. Ulterior, în urma împăcării, au fost retrase acuzațiile pentru George N. și Adrian R. Instanța a avut în vedere, la stabilirea pedepsei, urmarea produsă constând în leziuni corporale vindecabile în 70 de zile de îngrijiri medicale, constând în multiple fracturi craniene și care i-au pus viața în primejdie, prin potențialul septic al traumei cranio-cerebrale, pneumoencefalie și prin stop respirator care a necesitat resuscitare; valorile sociale fundamentale cărora li s-a adus atingere, privind protejarea vieții, a sănătății, integrității fizice a persoanei; impactul în comunitate a acestui incident violent, datele ce caracterizează persoana lui Ionuț N. –acesta avea la data comiterii faptei vârsta de 25 de ani, este la primul conflict cu legea penală, necăsătorit, student, iar în cursul urmăririi penale a avut o atitudine nesinceră, tăgăduind comiterea faptei. Instanța a decis condamnarea lui Ionuț N. la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor. Sentința a fost dată pe 9 iulie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272