REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Condamnat pentru constituire a unui grup infracțional organizat, încarcerat la Poarta Albă

Condamnat pentru constituire a unui grup infracțional organizat, încarcerat la Poarta Albă

Victor ROTARU 24 aprilie 2024 | 00:00 581

La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Condamnat pentru constituire a unui grup infractional organizat, incarcerat la Poarta Alba

La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și o lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 49 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272