REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Condamnat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, pus să muncească la Spitalul Judeţean

Condamnat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, pus să muncească la Spitalul Judeţean

Replica API 27 octombrie 2015 | 00:00 474

Doi ani de închisoare cu suspendare

Doi ani de închisoare cu suspendare

Gheorghe Gabriel Cârlan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 4 ani. În plus, acesta trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa sau în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.

Decizia nu este definitivă. Amintim că procurorii DIICOT Braşov au filat două grupări infracţionale, una dintre ele acţionând în Constanţa. Unii dintre indivizi luau aparate POS de la bănci şi, sub pretextul că ofereau servicii turistice, introducea date de carduri obţinute fraudulos şi încasau banii de la bănci. În schimb, cea de-a doua grupare (din Constanţa) confecţiona aparatură care era montată pe ATM-uri, destinată copierii de carduri bancare. Au fost efectuate, în martie, percheziţii, iar doi dintre constănţeni, au fost prinşi pe A2.

Se deplasau către Aerorportul Otopeni, de unde urmau să plece în străinătate pentru a monta dispozitive pe ATM-uri. Astfel, Alexandru Marius Stratulat, Gheorghe Gabriel Cîrlan, Cristian Baciu, Marius Alexandru Mitu şi Ionuţ Răzvan Ursachi, toţi din Constanţa, au fost conduşi la DIICOT Braşov, după care reţinuţi şi propuşi spre arestare. În faţa magistraţilor au ajuns şi Lucian Şeler, Liliana Florentina Bordea, Răzvan Radu Joiţa şi Ionuţ Iustinian Pandelescu, din alte judeţe. Însă, rând pe rând au început să-şi recunoască faptele, încheind acorduri de recunoaştere cu procurorii pentru a primi condamnări cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108