REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CONDAMNATĂ pentru DELAPIDARE, după ce a ‘PARIAT’ pe cine NU trebuia

CONDAMNATĂ pentru DELAPIDARE, după ce a ‘PARIAT’ pe cine NU trebuia

Replica API 3 martie 2021 | 23:12 3391

Casele de pariuri și păcănele sunt printre cele mai păcătoase vicii ale românilor. Unii dintre ei au pierdut averi, case sau familii din această cauză. Andreea V., casieră la o casă de pariuri, din Constanța, a avut încredere în cine nu trebuia și din cauza aceasta putea să își piardă libertatea.

Cum s-au petrecut faptele

Conform anchetei, inculpata Andreea V., în calitate de șef agenție casier, a plasat bilete la evenimente live unor clienți, deși aceștia nu au achitat contravaloarea acestora, cauzând un prejudiciu societății în valoare de 16.500, respectiv 6500 ron. Andreea Ilie avea obligația de a plasa bilete de pariuri pe evenimente descrise în oferta de pariere a societății, conform atribuțiilor descrise în Fișa postului cât și în baza dispozițiilor regulamentului intern. Cu privire la valoarea prejudiciului, persoana vătămată arată că orice încasare înregistrată de societate, în urma emiterii biletelor de pariuri este evidențiată în sistemul informatic al societății.

Ce a spus inculpata

Fiind audiată, inculpata a recunoscut fapta săvârșită, declarând că cei doi clienți cărora le-a emis bilete de joc sunt clienți fideli ai agenției, care veneau destul de des și pariau sume mari de bani și că în momentul în care le-a emis biletele, a avut încredere că vor aduce banii în aceeași zi. Iar a doua oară, le-a emis acestora bilete fără a încasa contravaloarea lor, deoarece, la fel, a crezut că îi vor achita sumele la închidere, deoarece clienții aveau euro la ei și nu lei. Inculpata mai declară că, văzând că nu vor să plătească, a încuiat agenția și a apăsat butonul de panică, ocazie cu care, la fața locului au venit șefa ei, și poliția iar clientul rămas în agenție a afirmat că el personal nu a solicitat niciun bilet, că nu a intrat în posesia niciunui bilet și că probabil au fost emise pentru inculpată. Inculpata recunoaște că nu trebuia să emită bilete de joc fără a încasa contravaloarea lor, că și-a asumat angajament de plată însă nu poate achita prejudiciului deoarece nu dispune de resurse financiare.

Ce a spus instanța

Instanța a decis condamnarea inculpatei la pedeapsa de 1 an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată. Decizia nu este finală, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pariuri pe datorie,,,ca la barul din comuna unde se bea mitilic pe post de vodka,,,
5
1
Exista detector de minciuni. Nu se fac si cercetari?
3
3
pariuri,amanetele, in locul muncii cinstite si educative unde se pot castiga bani munciti, onoare si respect!
2
4
ai avut incredere,acum platesti! foaie verde de dai n.ai,ia nu da sa vezi cum ai!
7
2
S-a lasat induplecata de hoti
5
3
nu exista suc mi bun ca berea si femeie mai proasta ca Andreea
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920