REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Condamnați la închisoare pentru „păcatele” de la volan

Condamnați la închisoare pentru „păcatele” de la volan

Replica API 13 mai 2019 | 00:28 382

Sâmbătă, 11 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, polițiști de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale,

au identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Năvodari, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Ambii bărbați au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si dupa aia sunteti surpinsi ca lumea paraseste lagarul inca socialist si ca natalitatea scade iar romanii nu mai vor sa munceasca si sa contriubuie la bunastarea cotarlelor militienesco securiste. ! heheh lasa baieti ca se veti ce misto o sa va fie cu arabii or sa taie aia la voi cat ii tin curlele si ii tin plus niste falafel ahabaruri cu cocktailuri de mate imprastiate mai mult ale voastre gunoaielor!
0
0
Orice greseala se plateste ! Depinde sub ce forma !
0
1
este capitala Romaniei ! de acolo vin comenzile !cum sa,i aresteze pe cei bogati ? mai i,a cate un parlit care a baut un spritz , unu care a furat ceva de mancare ptr copii , nu pe ala care a furat de la copii si tot asa !
1
0
Altii pt mizilicuri intra la inchisoare si le modifica viata urat de tot, si altii fura milioane de euro de la Stat si sunt laudati la Tv! Cat de Jos a ajuns Romania asta!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212