REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condiţii de angajare la Spitalul din Eforie: infirmieri şi îngrijitori fără experienţă, ospătari cu minim 3 ani vechime

Condiţii de angajare la Spitalul din Eforie: infirmieri şi îngrijitori fără experienţă, ospătari cu minim 3 ani vechime

Replica API 19 ianuarie 2018 | 09:41 376

foto: Info Eforie

Un anunţ cel puţin amuzant, dacă nu chiar ciudat, a fost lansat în mediul online, pe pagina unui cunoscut spital din judeţul Constanţa. Este vorba despre un anunţ de scoatere la concurs ale unor posturi rămase vacante, la Spitalul Clinic Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord. Potrivit anunţului, postat în luna decembrie a anului care tocmai s-a încheiat, pe lângă denumirile posturilor respective, au fost menţionate, aşa cum e firesc, şi condiţiile specifice de înscriere la concurs.

Anunţul sună cam aşa:

„Spitalul Clinic Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Sud organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată/nedeterminată a următoarelor funcţii contractuale vacante, după cum urmează: 3 posturi vacante de îngrijitori, un post temporar vacant de îngrijitor, un post vacant de infirmier, un post vacant de brancardier, un post vacant ospătar şi un post temporar vacant de ospătar. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei contractuale sunt: pentru post de infirmier – şcoală generală, nu se cere vechime; pentru postul de îngrijitor – şcoală generală, nu se cere vechime; pentru postul de brancardier – şcoală generală, nu se cere vechime; pentru postul de ospătar – calificare, vechime în meserie 3 ani”.

ATENŢIE: potrivit anunţului, pentru ocuparea posturilor care au legătură directă cu pacienţii, nu este necesară vechime în muncă, EXCEPTÂND postul de ospatar pentru care se solicită calificare şi vechime minimă de 3 ani!!

Oare aşa stau lucrurile şi în Ministerul Sănătăţii? De menţionat că nimeni din conducerea unităţii nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, deşi insistăm de mai multe zile!

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine taceai si iti mancai pensia linistit. Anuntul este postat pe site-ul spitalului respectiv. L-a vazut toata lumea. Dar tu esti prea prost ca sa intelegi. In fond, care e problema ta, ca nici macar coerent nu esti?
0
1
Se calificau la locul de munca...sa nu fim carcotasi!
2
0
asa angajat de cacat, daca scrii un articol documenteaza-te si cu un pic din legislatie ,citeste ordinul ministerului si pe urma sa mananci handel ,fa reclamatii la minister, pe hartie toti sunteti destepteti, dar trebuie sa luati si voi un ban sa scrieti rahaturi, asa jurnalist ce o fi de cacat
2
0
Cel mai important e ospatarul ca sa stie sa care ciorbele...HAHAHAHA!
1
0
Posturile pentru bugetari sunt scoase la concurs sunt posturi cu dedicatie.La fel si in cazul adistentilor medicali:as med debutant sau as med cu postliceala .Nu e corect, postul ar trebui sa fie pe asistent medical cu toate formele de scolarizare, fara discriminare.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108