REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Conferință de presă premergătoare meciului FC Farul-FCSB

Conferință de presă premergătoare meciului FC Farul-FCSB

Virgil STOIAN, Ana Maria LIPAN 17 septembrie 2023 | 00:00 999

Sâmbătă, 16 septembrie a.c., a avut loc conferința de presă premergătoare meciului pe care echipa FC Farul o va disputa împotriva celor de la FCSB. La conferință au participat jucătorii Luis Munteanu și Constantin Budescu, dar și directorul sportiv al echipei constănțene, Gheorghe Hagi.

Conferinta de presa premergatoare meciului FC Farul-FCSB

"Am avut această pauză. Am muncit foarte bine. Ne-am antrenat foarte mult. Am discutat și cu cei care au fost la lotul național. Ușor-ușor ne așteptam să revenim la cei care eram în trecut, adică să câștigam fiecare meci din campionat. Ne concentrăm foarte mult pe acest aspect. Să facem cel puțin lucrurile pe care am reușit să le realizăm în trecut, pentru că, în mare, echipa a rămas aceeași.", a declarat Gheorghe Hagi. 

Conferinta de presa premergatoare meciului FC Farul-FCSB

"O partidă dificilă. Jucăm acasă, trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm. Eu zic că ne-am revenit, ne-a prins bine această pauză. Sperăm să revenim din nou la jocul nostru și să câștigăm partidele următoare. E un campionat destul de disputat. Majoritatea echipelor sunt echilibrate. Poate câștiga oricine. Eu zic că toate meciurile sunt echilibrate.

Conferinta de presa premergatoare meciului FC Farul-FCSB

"Nu știu dacă e un meci special. Am mai jucat contra lor. Trebuie să ne uităm la ce facem noi. La noi e stadionul plin tot timpul. Din păcate e prea mic, dar avem acest atu al suporterilor că ne încurajează tot timpul.  Am ieșit bine din aceste două meciuri. Păstrăm șanse de calificare și ne dorim cu toții să ne calificăm”, a spus Constantin Budescu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515