REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Conferință USR, la Constanța, cu Stelian Ion, Petre Enciu și Remus Negoi! Video

Conferință USR, la Constanța, cu Stelian Ion, Petre Enciu și Remus Negoi! Video

A.C., V.S. 23 septembrie 2023 | 00:00 1670

Vineri, 22 septembrie a.c., USR Constanța a organizat o conferință de presă. Au participat președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion, senatorul USR, Remus Negoi și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.

Conferinta USR, la Constanta, cu Stelian Ion, Petre Enciu si Remus Negoi! Video

În cadrul conferinței au fost abordate mai multe subiecte, printre care și măsurile fiscale ale Guvernului Marcel Ciolacu, dar și Spitalul de Copii din Constanța.

Reamintim faptul că Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat că ajustarea PNRR a diminuat fondurile pentru investiţiile în sănătate cu 740 de milioane de euro. în aceste condiţii a trebuit revizuită lista investiţiilor în infrastructura spitalicească fiind afectate şase proiecte prinre care și „Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa.“

”Una dintre măsurile neconforme ca să nu spun ticăloase este și acea zisă ordonanță a austerității, în fapt o ordonanță a măririi taxelor, despre care toți afirmau că nu vor mări impozitele și taxele în România. În Parlament noi nu vom putea decât să asistăm la implementarea acestei ordonanțe. Microintreprinderile vor avea foarte mult de suferit și vor avea de plătit de 2 sau 3 ori mai multe taxe decât până acum. Efectul negativ va fi asupra tuturor românilor.  Aceste partide (n.r. PSD și PNL) nu au făcut decât să mărească taxe, să își angajeze sinecuri TVA-ul va crește pentru produsele tradiționale românești de la 5 la 9 %” a declarat Remus Negoi.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai megedoane pe cine vreti voi sa pacaliti cu stelian ion ca roman ? O fi dupa cetatenie dar ca e***e este meghedon 100%. Ca si Negoi si Enciu. Ei se ascund ca sa pacaleasca romanii sa-i voteze. Sunt intelesi meghedonii din toate partidele la Constanta oricine iese meghedon sa fie la hotzie. La Palazu este cartier de megedoni si gipsani. Tu esti megehedon frustat
3
0
Ba baiatule, fa-ti un test osihologica ca tu esti nebun d elegat. Tu citesti aberatiile pe care le scrii? bai bolnavule, du-te la Palazu s ate internezi la tratament, ca sa ai o sansa. De und esi pana unde Stelian Ion m******n? Ma boule, nu mai minti ca un j***s. E romanas neaos!
2
2
la USR. Viceprimarul din Bucuresti Tomescu de la USR a demisionat fiind implicat in afacerea de coruptie cu shpaga 20.000 euro incasati de directorul spitalelor de care raspunea el. Urmeaza arestarea. Votati cu incredere USR. Sunt la fel de corupti si hotzi ca PNL PSD PMP
2
1
Dar Stelica si gasca mai traiesc? Am mai auzit placa asta
4
2
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
4
1
USR Constanta un cuib de shobolanime megedoneasca. Joaca la cacialma politica cu neamurile lor meghedoni din PSD,PNL,PMP,AUR unde numai meghedoni sunt si ii dau afara pe romani.Intentia lor este ca Dobrogea sa fie enclava politica autonoma meghedoneasca .
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468