REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Conflict SÂNGEROS în plină stradă la Murfatlar! Două persoane au fost rănite! VIDEO + GALERIE FOTO

Conflict SÂNGEROS în plină stradă la Murfatlar! Două persoane au fost rănite! VIDEO + GALERIE FOTO

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:34 1186

Panică în Murfatlar! Un atac sângeros a avut loc luni, 30 septembrie, puțin după ora 13.00, pe Calea București din localitatea Murfatlar. Mai mult persoane de etnie romă din Cobadin au fost implicate în scandal, două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns la spital.

Totul a pornit de la o fată. Însă, conflictul s-a iscat pe seama altui scandal ce a avut loc zilele trecute când, agresorul, împreună cu rudele lui, ar fi mers acasă la aceasta pentru a fi cerută în căsătorie însă, se pare, nu s-au înțeles la bani, așa că rudele miresei n-au mai vrut s-o dea, moment în care a izbucnit cearta. Luni, însă, aceștia s-au întâlnit din nou în Murfatlar. Agresorul a mers, împreună cu mama lui și alte rude la bancă pentru a scoate o sumă de bani, însă au fost urmăriți de victimă. Au început să se certe, iar victima ar fi lovit-o cu o scândură pe mama agresorului. Cel din urmă s-a enervat și a luat un cuțit, moment în care l-a înjunghiat pe bărbatul de 45 de ani. La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale şi poliţiştii, care au declanşat o anchetă!

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a suferit traumatism toracic, iar femeia a suferit o plagă la scalp.

Ce spun polițiștii:

Pe fondul unui conflict spontan între 3 persoane, una dintre acestea (un bărbat de 45 de ani) a fost înjunghiată. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale. A mai fost rănită o femeie, mama presupusului agresor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma cac pe ei de zburatoare si sa ii fut in cur ca daca eram acolo le smulgeam penele
0
0
era shingy? sa omorat cu faruk mutalup?
1
0
Bine ca se omoara intre ei !
5
0
roman sau romanes tot dracul ala este, romanii s-au tiganizat
5
6
Nu sunt ciori, sunt cetateni romani de etnie romanes
4
10
nu e moca e pe banii nostri!!! cioarele primesc ajutor social si tot felul de facilitati pe banii nostri !!! si ei nu munceste ca este bolnavi si discriminati !!! UNDE SUNT TEPES SI ANTONESCU ??? CHIAR PIERE NEAMUL ROMANESC ???
15
1
mortaciuni au fost? Cate ciori au crapat?
15
0
care nu platesc C.A.S. si sunt tratati moca la U.P.U. Contanta.
25
1
de remarcat ca asa cum reiese din articol, conflictul era unul mai vechi, cu ceva antecedente. Comunicatul politiei spune in schimb ca aia nu se stiau, s-au vazut pe strada prima oara si s-au luat la cutite. Politia Romana, si cand nu are nevoie, tot simte nevoia sa musamalizeze si sa minta...
18
1
PE CIORILE ASTEA AR TREBUI FACU-TI SAPUN!!!
27
4
ZESTRE cine da, vreti sa va maritati fetele pe mocangeala, fara nici un chior. Eu iti iau fata ca sa scapi tu de ea sau vrei nepoti. ALO soacrele bagati-va mintile in cap si dati banii la nepoti, zgarcitelor.
6
2
discriminare...???
6
0
Murfatlar o ia in cwr
5
6
La Murfatlar sunt numai betivi ,,boschetari. in frunte cu Premaru.
8
9
la sapat de vie . incolonati . inchideti crasmele si chioscurile care dau pe datorie . foamea ii va trimite la munca ......de furat nu mai este nimic
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218