REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Conflict sângeros la Costinești! Un zilier care lucra la o terasă a fost ÎNJUNGHIAT în zona gâtului

Conflict sângeros la Costinești! Un zilier care lucra la o terasă a fost ÎNJUNGHIAT în zona gâtului

Replica API 2 martie 2019 | 13:50 426

Tentativă de omor la Costinești! Doi zilieri care lucrau la amenajarea unei terase în stațiune s-au luat la harță, săptămâna trecută, mai exact miercuri, conflict ce s-a încheiat pentru unul dintre ei la spital, iar pentru celălalt...în spatele gratiilor.

Potrivit unor surse, Constantin M. împreună cu victima lucrau la terasa unui hotel din Costinești. Cei doi zilieri aveau și cazare oferită de către societatea angajatoare. În ziua de miercuri, 27 februarie, Constantin M. i-a reproșat colegului său, care i-a fost și partener de pahar, că este leneș, că nu muncește. După programul de lucru, cei doi s-au retras în camere, iar agresorul a pus mâna pe un cuțit și s-a năpustit în camera victimei, pe care a înjunghiat-o în zona gâtului. Aceasta a fost transportată la spital, fiind externată vineri. Medicii au stabilit că i-a fost pusă viața în pericol, fapt pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă a agresorului.

Constantin M. a fost reținut și propus spre arestare, inițial, pentru loviri și alte violențe, însă i-a fost schimbată încadrarea la tentativă de omor. Tribunalul Constanța a dispus vineri, 1 martie, arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. Avocatul din oficiu a cerut, înainte de pronunțarea instanței, ca al său client să fie internat şi dispunerea efectuării tratamentului de specialitate sub pază permanentă în reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii. Magistrați au respins cererea, așa că bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mega Tineretului tine oameni sclavi fara forme legale PSD
0
0
Imi plac maciucile sunt gay fortzaaa LGBT
1
2
Am ascutit si eu cutitu pt Maruntoiu Ion, str Garii nr 4 Costinesti, am lucrat la el 4 luni si nu ma platit!
0
0
tre sa preciez ala taiat era cu pesedeul ca de asta lam taiat de fapt da nici eu nu sunt cu hastagu ala cum ziceti voi sunt de la usr adica tot un viitor fsn care vrem la ciolan
1
1
Barul din Las Fierbinti
2
0
@20,11. Ori esti prost, ori esti tampit. De fspt cred ca esti in ambele feluri. Sa le sooogi ciorapii la hastagisti. Astia care sau taiat, sunt votantii tipic psdisti. Vi sa topesc picioarele si ajungeti din ce in ce mai aproape de tarusul baietilor de la parnaie.
1
3
Asa fac hastagistii rezistenti, beau niste saniuta, isi baga o doza-n vena si dupa se injura se bat prin piata victoriei, se taie... niste laturi de oameni
2
4
Asta este romanul se bate pe un pumn de orez apoi isi numara dumicatii .,Uite unde duce nesocotirea respectului in mod in egal in cadrul muncii intre colegi .mai bine sio trageau intre ei si toata era multumita .la romani intotdeauna a fost deviza ca unul e mai egal decat altul .oare patronii cum o tine angajeaza astfel de romani care au mereu mentalitatea invechita ?daca nu se intelegeau cei 2 intre ei .,cel care se stia ca munceste mai mult decat colegul lui trebuia sa se duca la sef sa spuna sa intervina asupra celui care nu prea muncea pentru a lua masuri de mustrare sau sanctiuni
0
0
Smekerii nu muncesc , de asta l am altoit
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272