REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CONFLICTE legate de primirea PACHETELOR, la PENITENCIARUL Poarta Albă

CONFLICTE legate de primirea PACHETELOR, la PENITENCIARUL Poarta Albă

Replica API 9 septembrie 2020 | 12:48 15432

Tudor Cristea a fost condamnat la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, însă, cum faptele au fost săvârşite în stare de recidivă postcondamnatorie, totalul pedepsei în cazul tânărului este de 3 luni şi 741 zile închisoare în regim de detenţie. Decizia nu a fost definitivă, urmând a se judeca apelul pe 12.11.2020. Ultima condamnare a primit-o după ce a făcut scandal la penitenciar, întrucât nu i s-a permis să primească toate alimentele pe care i le adusese mama sa.

Sursa: europalibera.ro

Îmi pun familia să te calce cu maşina, cu 300 km/h

Totul s-a petrecut la Penitenciarul Poarta Albă, când mama lui Tudor Cristea venise în vizită la acesta cu alimente. Agentul de penitenciar, constatând că pachetul de alimente depășea greutatea de 10 kg, a returnat o parte din alimente, moment în care persoana privată de libertate, adică Tudor Cristea, s-a enervat foarte tare și a început să țipe și să strige la mama sa, cel mai probabil în țigănește. Întrucât deranja prin acest comportament, agentul i-a solicitat să se calmeze, însă acesta a început să arunce cu alimentele pe care le primise, să îl înjure, să îl scuipe. şi să-l ameninţe cu moartea, spunându-i că „mai stau 5 ani aici, dar te mierlesc” și „o să vorbesc cu frații mei să te calce cu mașina cu 300 km/h”.

Condamnat şi în trecut

Referitor la circumstanțele personale ale inculpatului, se reține că acesta este în vârstă de 31 de ani, studii primare , este cetățean român, necăsătorit, pe parcursul urmăririi penale s-a prezentat cu ocazia citării acestuia în calitate de suspect și inculpat , a recunoscut în fața înstanței faptele săvârșite, este recidivist, în fața instanței de judecată a prezentat scuze persoanei vătămate pentru fapta sa. Din analiza cazierului judiciar rezultă că acesta a mai fost condamnat în trecut pentru alte infracțiuni. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar tiganii sa fie batuti cu biciul ! Va-n gura si in cur nevestele de infractori nenorociti !
4
2
Sa verificati ca Statul aloca o suma pe zi mai mare unui detinut decat unui copil parasit din orfelinat. In loc sa fie sustinuti copiii noi cheltuim cu persoane care singuri si-au ales drumul
8
5
Impartiti-le tuturora cutite sa se rezolve intre ei.
7
5
Si korkt ia zis dal an morti luii da gabor trebia sa si fak ce a spus ca sa al anvete minte pa totii gabori
3
12
Daca era Borcea sau B3cali primea 50 kg nu era problema
13
5
toaca bani grei si e manipulata politic , puscariile sun pline de invataceii ei
6
1
Cea mai buna scuza sa scapam de toti puscariasii si scursurile societatii!!! Dati-le pachete cu Covid si lasati-i sa crape linistiti!
7
4
ASA ZISA ACEASTA VRAJEALA DE INSTITUTIE NUMITA AGENTIA NATIONALA PENTRU ROMI SORA CU ASA ZISA PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA DIN ANUL 1998 SI PINA IN PREZENT 2020 NU AU FACUT NIMIC PENTRU ACEASTA ETNIE RROMA AU AJUTAT ACESTE COMUNITATI DE RROMI SA AJUNGA LA PENITENCIAR PRIN FURTUL DE FONDURI ALOCATE DE LA BUGETUL DE STAT SI DE LA BUGETUL LOCAL LA NIVEL NATIONAL SI FONDURILE EUROPENE TOATE ACESTE FONDURI BANESTI REPREZINTA INTEGRAREA DE DEZVOLTARE A INCLUZIUNII SOCIALE ASUPRA GRUPURILOR VULNERABILE DAR AU PLECAT ACESTE SUME URIASE DE BANI IN CONTURI NEEXISTENTE IATA DOVEZILE CLARE DE 31 DE ANI DEMO
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272