REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Connect-R a renunțat la barbă. Cum a reacționat fiica lui când l-a văzut

Connect-R a renunțat la barbă. Cum a reacționat fiica lui când l-a văzut

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 1349

Connect-R a renunțat la barbă pentru emisiune „Te cunosc de undeva!”, iar fiica lui și a Mishei a avut o reacție amuzantă când la văzut. Maya nu a fost prea încântată de schimbarea de look a tatălui său.

Connect-R este concurent la „Te cunosc de undeva!”, show-ul de la Antena 1, alături de Shift. Cei doi au fost nevoiți să renunțe la barbă pentru personajele pe care trebuie să le interpreteze. Cântărețul a povestit că fiica lui, Maya, a avut o reacție amuzantă când l-a văzut pe tatăl ei bărbierit.

„Din cauza unui contract am fost nevot să mă bărbieresc. Da, nici eu nu pot să mă obișnuiesc. Cred că sunt o combinație între Dan Bălan și Jim Carrey. Când m-a văzut, Maya mi-a zis: «Ești urât și îți cade fața». O să urmeze online un proiect despre spiritualitate. Mama și tata sunt doi oratori buni. Tatăl meu este un împătimit al cititului. Cred că zodia mă definește ca un bun orator. Toată lumea îmi zice că semăn cu tata acum”, a declarat Connect-R la Prima TV.

În curând, artistul va lansa un film despre viața lui, unde el va juca rolul principal. Connect-R a confirmat proiectul, însă nu a putut să dea mai multe detalii momentan. „Da, se pregătește, dar nu am voie să vorbesc”, a spus vedeta.

Fetița lui Connect-R și a Mishei are un program foarte încărcat, astfel că nu își mai poate însoți tatăl la evenimente așa cum obișnuia. Cântărețul a spus care este cel mai bun sfat primit de la tatăl lui, sfat pe care i l-a dat și fiicei sale.

„Maya studiază foarte mult. Face canto, pian, înot și nu prea mai am cum să o iau la evenimente. Cel mai bun sfat pe care l-am primit de la tatăl meu a fost: să fiu cumpătat!”, a mărturisit concurentul de la „Te cunosc de undeva!”, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212