REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Conpet SA, administrată de asociatul patronului de la Nuba, investește în afacerea de la Mircea Vodă

Conpet SA, administrată de asociatul patronului de la Nuba, investește în afacerea de la Mircea Vodă

Andreea CONDURACHE 2 decembrie 2023 | 00:00 7249

Compania de stat Conpet SA intenționează să își securizeze Stația de pompare țiței din comuna Mircea Vodă, județul Constanța. Recent, a lansat o procedură de licitație în vederea proiectării, furnizării, instalării și punerii în funcțiune a unor sisteme tehnice și electronice de securitate. Valoarea estimată a contractului este de 90.000 de lei, fără TVA. Trebuie menționat și faptul că Mihai Andrei Zaman, numit administrator al companiei de stat, este asociat cu Alexandru Nanu, patronul clubului Nuba din Mamaia.

Conpet SA, administrata de asociatul patronului de la Nuba, investeste in afacerea de la Mircea VodaMihai Andrei Zaman

Compania de stat Conpet SA a lansat în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie a.c., o procedură de licitație publică în vederea proiectării, furnizării, instalării și punerii în funcțiune a unor sisteme tehnice / electronice de securitate la Stația de pompare țiței din comuna Mircea Vodă. Valoarea totală a contractului este de 90.000 de lei, fără TVA.

Ce presupune investiția?!

Realizarea acestei investiții presupune elaborarea Proiectului Tehnic (PT) și detalii de Execuție (DDE), precum și furnizarea, instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor tehnice / electronice de securitate, respectiv: sistem de supraveghere video, cu funcție antiefracție perimetrală, dar și un sistem antiefracție, cu senzori de mișcare pentru încăperi. Sistemele tehnice de securitate vor asigura vizualizarea imaginilor local, precum și posibilitatea transferului acestora la distanță, fără a fi necesară accesarea unui site extern.

Conpet SA, administrata de asociatul patronului de la Nuba, investeste in afacerea de la Mircea Voda

Camerele de supraveghere video vor fi instalate astfel încât să supravegheze zonele de acces în obiectiv, curtea interioară a obiectivului, precum și perimetrul acestuia, respectiv vor fi prevăzute cu LED-uri IR pentru o vizibilitate cât mai bună, chiar și în condiții de iluminare foarte scăzută. Acestea vor fi montate în interiorul obiectivului, respectiv vor avea și funcții de protecție a perimetrului: line crossing detection, intrusion detection, region entrance detection, region exiting detection, funcții cu ajutorul cărora se pot crea linii sau arii virtuale pe imaginile camerelor, astfel încât, la o încălcare a unei linii sau arii virtuale, agentul de pază să fie avertizat acustic și vizual, prin propulsarea imaginii de pe camera respectivă pe tot ecranul monitorului.

Sistemul de supraveghere video trebuie să fie integrat ( descriere mod de integrare) cu celălalt sistem tehnic de securitate, respectiv trebuie să permită conectarea și transmiterea de date la distanță, într-una sau mai multe locații, utilizând infrastructura sistemului de telecomunicații CONPET S.A.. Conpet este operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, prestând servicii de transport pentru coloșii OMV Petrom, Rompetrol sau Lukoil. 

Cine este Andrei Zaman, asociatul lui Nanu de la Nuba

Mihai Andrei Zaman se află la prima funcție într-o companie de stat și are puternice legături la malul mării. Zaman este patronul Affichage România SRL, aflată acum în insolvență; în februarie 2022, administratorul judiciar al Affichage, una dintre cele mai importante firme de publicitate stradală din România, a scos la vânzare o barcă cu motor aflată în Portul Tomis, în schimbul a 10.000 de euro.

Mihai Andrei Zaman este asociat și în Romanian Billboard Network SRL, o altă cunoscută firmă de publicitate, alături de Alexandru Ștefan Nanu, cei doi mai împărțind și Take Media SRL, Topmedia Grup SRL și Efect Media SRL.

Conpet SA, administrata de asociatul patronului de la Nuba, investeste in afacerea de la Mircea VodaNuba Mamaia

Alexandru Nanu este patronul clubului Nuba din Mamaia și fiul lui Cornel Nanu, primarul PSD din Cornu, Prahova, locul preferat al foștilor premieri PSD Adrian Năstase și Victor Ponta.

Conpet SA, administrata de asociatul patronului de la Nuba, investeste in afacerea de la Mircea VodaAlexandru Nanu

Nanu a fost, de asemenea, vicepreședinte TSD Prahova și un apropiat al lui Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, doi dintre „greii” județului în care prietenul Zaman a ajuns acum șef la compania de stat. Același Nanu este și beneficiarul mai multor contracte de milioane de euro din bani publici, în special de la primăriile din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nici o legatura cu ghiolbanii Zaman din Pecineaga.
13
0
În sucursala Constanța exista o cirtita ,care trebuie eliminata ,care sifoneaza dar în același timp cistiga bani negri de pe urma societăți, promit ca, îl găsim!!!
69
2
Toate instituțiile sunt conduse de oameni plantați de diverși indivizi fără pregătire, sa ocupe funcții la stat sa fie asigurata afacerea din privat, banul sa iasă și profitul personal mai sigur.
16
0
Prostimea face hora uniri, și scursurile politice fac combinați de sute de mii de euro
26
1
Pai cine plm ajunge la butoanele companiilor de stat? Doar progeniturile ciumei rosii. Fatalaul a combinat banii lui babacu si acum e bugetar de lux.
20
1
Conpet SA se distruge intentionat ,prin mumirea de oameni slab pregatiti la conducerea acestei companii, De SUS pina JOS, unde se sifoneaza milioane de euro .DNA, trebuie sa intervina urgent prin verificarea averilor fabuloase agonisite de toti directoriii care s au perindat la conducerea acestei societati , cit si a sefilor mai mici din provincie unde au sucursale ! DNA sa vina sa va ia !
75
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468