REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Considerați că aplicarea amenzilor pentru nerespectarea ordonanțelor militare a fost una benefică?

Considerați că aplicarea amenzilor pentru nerespectarea ordonanțelor militare a fost una benefică?

Replica API 12 mai 2020 | 21:39 1217

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da,un mod de cuiubuc pt.Cotroceni si guvern.Ex.tiganii la care a fost liberalul CATARAMA,sunt infectati dar stau acasa nu in temnite spital.ATI PRICEPUT....PROSTILOR !!!!!!
3
6
Da ce ba' vreti sa completati PIBul din amenzi?CCR a zis ca nu merge si au votat nu numai a lu' Dragnia,Firea,Veorica ci si cei de dreapta.Daca lasau cuantumul la max.500 ajungeau mai multi bani la buget ca nu mai contesta nimeni P-V.
3
5
Da,cu conditia sa fie aplicate efectiv celor care merita,nu dupa hachitele sau mintile tulburi ale militienilor. Exista situatii in care chiar stricta interpretare a felului cum completeaza cineva hartia aia e rupture de logica. Nu e vinovat omul care fara rea intentie greseste cu bifatul si de fapt nu raspandeste virusul prin asta. Sa amendezi pentru asa ceva,este o imbecilitate ,rea vointa,abuz.
4
3
Da, insa majoritatea celor care nu respecta ordonantele militare sunt TIGANII, ei nu vor plati amenzile pentru ca nu au venituri, majoritatea sunt asistati sociali. Cei care vor plati sunt romanii, ei lucreaza , au venituri si vor fi obligati sa plateasca. Asta imi aduce eminte de epigrama urmatoare: Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i lenesi si chiuleste are tot asa.
7
1
Da! Da! Ordine si disciplina! La cat mai multe, pentru cei care ignora, sfideaza, pentru cei needucati si ignoranti, care nu se respecta pe ei in primul rand si nu respecta nici pe cei din jurul lor, nu respecta ordinele si regulamentele militare. Suntem civilizati, sau nu ?! Sunt atat de multe cheltuieli cu izolarea, carantinarea si tratamentul acestor tembeli, sfidatori si recalcitranti! De ce, de ce sa-i toleram ?? Legi mult mai aspre pentru ei, da!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272