REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.2° Constanța Lun., 4 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6567
3.2° Constanța Luni, 4 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6567

Consilier local din Mangalia, găsit incompatibil de ANI!

Consilier local din Mangalia, găsit incompatibil de ANI!

Andreea VREJOIU 14 aprilie 2023 | 00:00 2067

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 14 aleși locali. Printre ei se află Stan Linica, consilier local în cadrul Consiliului Local Mangalia.

Consilier local din Mangalia, gasit incompatibil de ANI!

STAN LINICA, Consilier local în cadrul C.L. al Mun. Mangalia - CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În calitate de consilier local a participat la deliberarea și adoptarea unor Hotărâri ale C.L. prin care au fost alocate sume de bani din bugetul local către o asociaţie de utilitate publică. Printre membrii fondatori ai acestei Asociații se află și o organizație al cărei președinte este persoana evaluată, precum și o societate la care soțul și fiul acesteia, dețin calitatea de unic asociat și administrator. Prin adoptarea acestor Hotărâri ale C.L. s-a creat un avantaj patrimonial pentru aceste două entități.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 228, alin.(1), lit. a), b) și f) din O.U.G. nr. 57/2019.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti consiglierii din mangalia sunt drojdia societatii,circiumari semianalfabeti,pleonasm,borfasi,puscariasi ,inculti dar hoti.uitati.va cum au uritit mangalia si statiunile,dupa mintile lor de oameni fara educatie,fara 7 ani de acasa.primarul e seful lor,cu toate aceste calitati,fie ca a fost iorgus sau radu,niste ymbecili!
4
0
Doamna Linica Stan! O babaciune care in vremurile ei de glorie a futut ce a prins cu barbasu de mâna,cârciumarii vechi cunosc aceste aspecte picante din viata acestei curvulite.Fosta directoare THR a furat cu 2-ua mâini,a ridicat hotel Saturn și altele care se știu,acum Votează la comanda lui Radu Cristian fost spagar la garda financiară,actual devastator al bugetului local Mangalia!
4
0
cea mai mare hoata. a furat tot din saturn ,dar tot,.Aare la proprietati de nu le mai stie prin saturn. fosta sefa la thr a furat de a rupt, si acum doarme pe ea la sedinte, ridica mana la comanda lu raducu, doarme ca o vita pe scaunul lu raducu
4
0
Stan Linica o hoata o incompetenta fosta directoare Saturn care a furat tot ce se putea de au ridicat Hotel Saturn i-a dat masa loc la saturn mai si ridici mana ca o sclava in consiliul local ! Treci dracu la pensie si multumestete cu ce ai furat
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302