REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Consilierii DECID dacă primăria ÎNFIINȚEAZĂ CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL

Consilierii DECID dacă primăria ÎNFIINȚEAZĂ CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL

Replica API 23 decembrie 2021 | 13:11 1894

Primăria Municipiului Constanța intenționează să dezvolte și să investească masiv în sportul constănțean de performanță. În afara Sălii Polivalente, care este în construcție, municipalitatea intenționează să înființeze un Club Sportiv Municipal. Consilierii locali municipali sunt convocați în ședință ordinară, marți, 28 decembrie a.c., ora 12:00, unde au de votat pentru 40 de proiecte, printre care și înființarea Clubului Sportiv Municipal.

Scopul structurii sportive îl constituie organizarea și administrarea de activități sportive, cu consecință directă de dezvoltare a sportului de masă și a sportului de performanță, pe ramuri de sport, polisportiv, la nivelul Municipiului Constanța. Obiectul principal de activitate este selecția continuă, pregătirea sportivă și participarea sportivilor proprii la competițiile interne și internaționale, precum și organizarea de competiții și evenimente sportive. Primăria va aloca suma de 100.000 lei în vederea constituirii capitalului social inițial al Clubului Sportiv Municipal Constanța. Structura sportivă înființată se va organiza pe următoarele secții pe ramuri de sport: aeronautică, aikido, alpinism și escaladă, arte marțiale, arte marțiale de contact, atletism, automobilism sportiv, badminton, biliard pool, baschet, baseball și softball, bob și sanie, box, bridge, canotaj, ciclism, culturism și fitness, darts, dans sportiv, ecvestră, gimnastică, gimnastică ritmică, go, golf, dar și multe alte sporturi. Consilierii locali municipali sunt convocați în ședință ordinară, marți, 28 decembrie a.c., ora 12:00, unde au de votat pentru 40 de proiecte, printre care și înființarea Clubului Sportiv Municipal.

Chițac: „Un singur club, o singură iubire, Farul Constanța”

În acest sens, primarul municipiului, Vergil Chițac a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea demarării procedurii privind înfiinţarea unui Club Sportiv Municipal Constanţa. Edilul a vorbit despre această investiție și la alegerile interne de la Filiala PNL Constanța de luni, 26 iulie. „Comunitatea constănțeană are nevoie de sprijin guvernamental continuu. Orașul a rămas foarte mult în urmă. Este nevoie de un efort de recuperare imens și intens. Constanța are nevoie urgentă de un spital, de un stadion, de un club sportiv, mai ales acum când avem un singur club, o singură iubire, Farul Constanța. Constanța are nevoie de multe și noi le vom face”, a declarat Vergil Chițac.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu va n gat prin gura de gunoaie !
1
0
Daca vei baga bani in continuare la Farul spune si care este procentul municipalitati din club domnule primar ,sau constanteni sunt cu bani si Gh.Hagi cu incasarile.
4
4
Pai nu este CS Farul ? Dezvoltati-l pe asta, ce dracu mai infiintati inca unul!
6
0
mmv d lpr znt dr
2
0
Baaaa martalogilor, consilierii pwlii, pai daca e dupa voi, sa va duceti baaaa putorilor
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272