REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Consilierii judeţeni au votat: Donţu nu mai este membru în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Dobrogea'. Dar nici Tănase de la Năvodari nu-i poate lua locul!

Consilierii judeţeni au votat: Donţu nu mai este membru în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Dobrogea'. Dar nici Tănase de la Năvodari nu-i poate lua locul!

Replica API 1 octombrie 2019 | 01:41 362

Bogdan Tănase, foto: Facebook

Consilierii judeţeni au votat luni, 30 septembrie, încetarea calităţii de membru în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Dobrogea" (ADI) a lui Gheorghe Donţu (PSD). Un proiect banal înscris pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa de ieri, s-ar putea zice, dar care ascunde o agitaţie teribilă din partea unora, care intenţionau să promoveze pe postul devenit liber un reprezentant ALDE, deşi acest partid nu mai este la guvernare alături de PSD. Nu contează, propunerea care oricum nu are şanse să devină realitate avea, din câte se pare, şi girul lui Gheorghe Donţu.

Gheorghe Donţu

Conform unor surse, persoana asupra căreia se ajunsese la un acord în vederea nominalizării ca membru în ADI ar fi Bogdan Tănase de la Năvodari (fost consilier local, în prezent director în cadrul UT Midia). Conform legii însă, acesta nu ar putea avea şi calitatea de membru în cadrul ADI, susţin reprezentanţi ai CJC.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai avem un coleg docher si la navodari ion apostol
1
0
bai astia sunt idioti...?!? pai dontu asta este un fost DOCHER pe care nu-l duce mintea decat la furaciuni. ce sa faca acest idiot pentru comunitate...?!?
5
2
Papusarul lui Horia Tutuianu. Un obosit marginalizat de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu care a revenit cu toate frustrarile aferente. Un obsedat de putere, putin senil se altfel. O tragedie pe care o traieste toata politica romaneasca prin astfel de prezente.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272