REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierii locali au votat demiterea lui Florin Cocargeanu din funcția de viceprimar. Video

Consilierii locali au votat demiterea lui Florin Cocargeanu din funcția de viceprimar. Video

Andreea VREJOIU 26 mai 2023 | 11:43 4190

Consiliul local al municipiului ConstanÅ£a a fost convocat în ÅŸedinţă ordinară, vineri, 26 mai a.c., la ora 12.00. ȘedinÈ›a s-a desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. La începutul È™edinÈ›ei au participat 26 de consilieri locali, urmând ca apoi să se alăture È™i Iulian Călin. Cel mai fierbinte subiect a fost cel privind eliberarea din funcÈ›ie a viceprimarului Florin Cocargeanu. Consilierii PSD È™i PNL au votat proiectul aÈ™a, că, de astăzi, ConstanÈ›a are un singur viceprimar.

Consilierii locali au votat demiterea lui Florin Cocargeanu din functia de viceprimar. Video

Pe ordinea de zi a convocatorului s-a aflat È™i proiectul de hotărâre nr. 257/2023 privind eliberarea din funcÈ›ia de viceprimar al municipiului ConstanÈ›a a domnului Cocargeanu Florin-Daniel; iniÅ£iator: primar Vergil ChiÈ›ac aviz Comisia de specialitate nr. 5

"ConstănÈ›enii s-au săturat de ipocrizia în care vă aflaÈ›i de ceva timp. ConstănÈ›enii v-au votat să munciÈ›i, nu să vă certaÈ›i. Trebuie să vă asum aÈ›i eÈ™ecum lamentabil È™i blocajul pe care l-aÈ›i creat în acest oraÈ™. AÈ›i votat proiecte pe care nici nu le-aÈ›i citit. Cred că lumea a văzut de ce sunteÈ›i în stare. Cred că sunteÈ›i buni doar la dat din gură. V-aÈ›i plâs întruna È™i în acelaÈ™i timp aÈ›i încasat salarii mari. Ne-am convins de ce a fost în stare această alianță. A fost în alianță PSD în alianță cu USR atunci când au fost votate proiectele?", a declarat Costin RăsăuÈ›eanu.

"Dacă ni se aduc acuze că am votat regulamente proaste împreună cu PNL, să ne aducem aminte cine a votat Regulamentul din Peninsulă." a răspuns în replică Cocargeanu.

"Diferenta între mine È™i dumneavoastră este fapul că la toate emisiunile la care aÈ›i participat, la 7 din 10 întrebări pe care vi le-a pus moderatorul, aÈ›i răspuns cu "Nu È™tiu".", a răspuns RăsăuÈ›eanu.

"Eu măcar am apărut la emisiuni, nu cum, au făcut alÈ›ii. Se face referire la voturile pe care le-am dat în Consiliul Local, în calitate de viceprimar, darr menÈ›ionez că în cadrul sedinÈ›elor eu particip ca È™i consilier local, ales de cetățeni. Pe această listă de proiecte pentru care este solicitat împrumutul se află trei proiete privind reabilitarea bulevardelor.", a argumentat Cocargeanu. 

Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi "Pentru" È™i 7 "Împotrivă". AÈ™adar, ConstanÈ›a va funcÈ›iona, de astăzi, cu un singur viceprimar, PNL, în persoana lui IonuÈ› Rusu. Cocargeanu, e istorie!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu susțin RASAUTEANU !!!! Personal mi-a dovedit ca este un OM MARE si foarte deștept !!!!
1
0
Si eu susțin RASAUTEANU !!!! Personal mi-a dovedit ca este un OM MARE si foarte deștept !!!!
1
0
Rasauteanu Costin PRIMAR!!! Are tot ce ii trebuie!! Are si dusmani deci inseamna ca e important ca si personaj
2
0
Foarte bine spus domnule Rasauteanu!!!!!BRAVO!
2
1
Da-l pe Rusu pe tobogan la DNA!
2
0
de la organizatorii de evenimente in oras! Rusule, tot la fetele de la Organizare Evenimente trebuie sa cotizam? Sau ai schimbat procedura, dam ploconul direct la tine? Tic-tac tic-tad, DNA-ul e la colt!
1
0
O idee grozavă , Horia Primar !
2
7
Subscriu, Votez HORIA CONSTANTINESCU !
2
9
Bravo Mara , ai zis-o pe bune , HORIA CONSTANTINESCU PRIMAR ! VOTEZ HORIA !
2
9
Susținem Horia Constantinescu , viitor Primar al Municipiului Constanța !
4
10
Ciobanu ne belești ciocanul, rămâi fără gainatzi usr.. Te aștept să îmi iei coinacul la trântă, ce muianol îți voi da plus umeri craci
2
2
Mhooooaaaa. BINE Rasauteanu!!!
6
9
Flegma usr ista a fost scuipata, evident nu vrea sa plece e bine la ciloan. El e om bun, face performanta, striga hotii, hotii… el si stelica garsoniera…
7
6
Eu as vrea ca idiotul asta suprem numit primar sa vina zilnic la Constanta cu masina personala, sa cutreiere orasul tot cu masina personala si sa-l aud cum se injura singur! Nenorocirea e ca nu vad pe nimeni mai de Doamne-ajuta sa-i ia locul :(((
20
2
Ce bine le a zis Rasauteanu asta.La subiect si clar….usr sa mearga acasa ca habar nu au scoala si administratie
8
14
Pensionara Merla face si desface....si ponoasele primarul le trage!
10
1
ma uit la pavelele proaspat puse, seamana cu o alunecare de teren, cu o viitura, ca si cum le-au descarcat din mers si au trecut cu buldozerul peste ele. la iarna inotam in namol garantat !!! verifica cineva pe ce s-au sifonat banii ???
14
0
Chitac, profesoras minuscul si spagar, primar incompetent si corupt: sa ne s**i pivotii la masini, sa ne iei basculele in gura. Ne-ai terminat. Ba animalule, asta nu mai e oras. Mars inapoi sub catedra. Acolo luai un 50 euro de la fiecare p***t, cinstit.
23
1
Rasauteanu..cel mai incompatibil om pe care lq avut administrația locala. Când era vice..nu a scos un cuvânt.. acum comentează la orice. Mai mare pervers ca asta..nu am întâlnit.. un jeg uman...El și b**u
25
6
Cand am spus ca de-alde astia gen Chitac,foste cadre MAI sau MApN ,nu trebuie votati...Astia au reminescente cazone in comportament,nu suporta alte pareri,sunt un soi de dictatori ale caror ordine trebuie executate fara cracnire! A venit Iohannis cu oamenii lui si ,,guvernul meu",dezastru!
23
0
Alianta mos teaca - psd merge ca unsa !!! Liberalii au pus botul la prostiile lui mos teaca si o sa plateasca scump la alegeri. Singurii care au de suferit sunt constantenii.
20
1
inca o mweeeee luata de hastagistii rezistenti !!!!!!!!!
16
10
se autosuspenda toti mwistii in frunte cu chitzac si iinfractoarea merla ??? Mwie cu kkt la toti !!!
18
2
Mai dar PNL ul care l a adus in functie pe dezastrul asta de Chitac cand se suspenda? Strazile sub administratia acestui individ sunt PRAAAAAF, spatiile verzi la fel, conductele de incalzire inlocuite stau de saptamani bune pe marginea strazilor desi lucrarile sunt la stadiul de piatra. Cat trebuie sa mai suportam pana te duci dracului primare?
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614