REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Consilierii locali decid, joi, dacă se renunță, pe timp de noapte, la plata parcării

Consilierii locali decid, joi, dacă se renunță, pe timp de noapte, la plata parcării

Replica API 20 iulie 2022 | 15:15 1021

Consilierii locali municipali se vor întruni în ședință joi, 21 iulie, pentru a vota proiectul de hotărâre pentru suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța aprobat prin HCL nr. 123/2021.

Reamintim că, recent, primarul Vergil Chițac a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că parcarea va fi liberă pe timp de noapte, între orele 22.00 și 8.00.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-i flit chitcanului, cu orice si oricand ! Cand se adunau semnaturi sa fie demis bosorogul. ati ezitat ! Acest individ trebuie alungat de cetateni din primarie, cu feliciu de mana !
0
0
cea mai buna decizie a stafului primariei ar fi sa-si dea demisia in blo. urbea noastra a devenit un santier de doiu ani si o groapa de gunoi. i-am votata sa ne beleasca de bani. nu creaza locuri de parcare, dar vor sa taxeze orice petec de pamant. avem destule motive pentru semnarea initiativei cetatenesti de demitere a primarului, initiata de societatrea civile. va fi publicata online, in curand.
0
0
foarte tare, normal, doar lumea vine la plaja noaptea. Chiar nimeni nu e deranjat ca primaria care trebuie sa functioneze in interesul cetatenilor intelege sa ii jecmaneasca in schimb?
0
0
alo dl, prim ar si servitorii trece vara si mamaya e goala, bai ne simtitilor, ganditi cu dosul? cine naiba va pus acolo, in functii, la scoala abia treceati clasa, rusine pnl, piside
0
0
Consilierii primariei,toti si managementul in turism... gandeasc in august.I-au terminat pe cei cu afaceri.Asta a fost cireasa de pe mort.Plaja este problema grava.Cine a facut plajele sa stea el cu curul in nisipul ala.Dracu vine acolo! Intre mastodontii de beton.. .Nici eu localnic nu merg sa platesc parcare.In ce statiuni turistii sunt jecmaniti ca la noi de toti? Mergeti afara ,va iau taxe de parcare fiind turisti? in veci nu faceti turism cum ganditi toti! Incepand de la servicii hoteluri pana la primarie parcari,transport,iarba serparie.Gradina de vara,spectacole,terase,muzica
0
0
oare nu ar fi cazul ca domnii consilieri sa revizuiasca complet intr-un mod responsabil acest Regulament? Daca au timp si nu-i deranjam din derularea afacerilor ...estivale!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272