REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Consilierii locali din Constanța votează încetarea mandatului lui Costin Avătavului

Consilierii locali din Constanța votează încetarea mandatului lui Costin Avătavului

Mirela PASCAL 29 octombrie 2023 | 00:00 2628

Consilierii locali municipali din ConstanÈ›a vor lua act, în imediata È™edință de Consiliu Local, de încetarea mandatului consilierului Costin Avătavului, care a ajuns la conducerea Portului ConstanÈ›a.

Consilierii locali din Constanta voteaza incetarea mandatului lui Costin AvatavuluiCostin Avătavului

Costin Avătavului, consilier local municipal din partea PNL, È™i-a dat demisia din Consiliul Local pe 20 octombrie. În È™edinÈ›a de Consiliu Local de luni, aleÈ™ii vor lua act de încetarea mandatului. Reamintim că acesta a fost numit în funcÈ›ia de director adjunct al Portului ConstanÈ›a.Precizăm că în locul lui Avătavului va ajunge Ioan Solomon, aflat pe lista de supleanÈ›i a PNL ConstanÈ›a. 

Consilierii locali din Constanta voteaza incetarea mandatului lui Costin AvatavuluiIoan Solomon

Ioan Solomon a fost consilier local municipal în mandatul 2016-2020 È™i membru în Consiliul de AdministraÈ›ie de la Confort Urban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare eveniment politic care v-a schimba viata consiliului local. replica draga uneori esti simpatica rau de tot.
5
1
A mai apărut pe firmament un personaj de mediatizat. Oare interesează pe cineva? Toți acești indivizi fac parte din organizații pe care le denumesc partide care promovează propriile interese. Cel din dreapta lui nu este cel de la RATB ? Nu a avut loc în garaj la București și l-au ancorat la Dana 0. Oare e bine, oare e rău?
5
0
Vai steaua noastra! Voi, inca stati ca mana-n sân! Va placeeeee.
3
0
rasul plansul. Scapi de el din consiliul local si se duce la administrarea porturilor din Romania fară nicio experiență in domeniu, fară calitati necesare. În orice funcție din orice domeniu el se catara cu impostura și mareeeeeeeee tupeu. Iti provoacă silă si disperare pentru ca din cauza unora ca el oamenii valorosi nu mai conteaza si nu mai au vreo sansa in tara asta si cel mai important este ca mergem spre distrugerea totala a ROMANIEI.
13
0
cine mai e și leșinatul asta că dacă nu era tasu, marele fost gabbor, vindea porumb pe plaja pt ciusca, mare consilierul pliii
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468